0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θεσσαλονίκη, έχω βάλει όμως και σέρρες αλλά δεν...ήμουν αρκετά πιο κάτω ....εσύ τι σειρά έχεις αν επιτρέπεται βέβαια...μείναμε σέρρες 3 χρόνια όταν ήμουν μικρούλα.στην Αλιστράτη...ωραία χρόνια....
τέλεια...οπότε οι πιθανότητες μου είναι απειροελάχιστες.........σωστά??
Παράθεση από: nikitri στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:34:12 amτέλεια...οπότε οι πιθανότητες μου είναι απειροελάχιστες.........σωστά??η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Καλά είσαι. Εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψεις φέτος. Εγώ πάντως θα δώσω τον Απρίλιο για το μεταπτυχιακού του
Παράθεση από: Ελεάνθη στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:38:28 amΠαράθεση από: nikitri στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:34:12 amτέλεια...οπότε οι πιθανότητες μου είναι απειροελάχιστες.........σωστά??η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Ε, βέβαια, θα πεθάνουμε εμείς πρώτα.
Ό,τι χρειαστείς για το μεταπτυχιακό του
κορίτσια μας εύχομαι καλά κουράγια, είδα και εγώ το μην του Μπράτη και πήρα δύναμη, εύχομαι να γίνει μια καλούτσικη φάση την επόμενη φορά, να ανοίξει περισσότερο η β.ελλάδα που αποφάσισα να έρθω φέτος για να είμαι κοντά στον καλό μου και να είμαστε δυνατές για να στηρίζουμε η μια την άλλη.....σε ευχαριστώ πολύ ελεάνθη μου....πάλι μου έρχονται δάκρυα στα μάτια...πολύ αδικία φέτος με αυτη την κατασταση γύρω μας είναι πολύ δύσκολα όλα....φιλούθκια καριτσαρες μου...
πολύ αδικία φέτος με αυτη την κατασταση γύρω μας είναι πολύ δύσκολα όλα....
Πολύ ζήτηση ρε παιδιά φέτος η