0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο αριθμός 200 που ακούστηκε πολύ μου φαίνεται εξωφρενικός για β' φάση..Ίδωμεν...
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 10:39:18 pmΟ αριθμός 200 που ακούστηκε πολύ μου φαίνεται εξωφρενικός για β' φάση..Ίδωμεν...Δηλαδή σου φαίνεται μικρός ή μεγάλος; Τα κενά που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα είναι 114 νομίζω. Που να βρεθούν άλλα 90 έρμα κενά;
Στράτο συμφωνώ μαζί σου νομίζω όμως ότι μεγάλος μας εχθρός είναι οι β αναθέσεις στους ξενόγλωσσους. Τουλάχιστον όπως μπορεί ο καθένας ας διαδώσει την αντίδρασή του ή την ένστασή του στους αρμόδιους... Ήδη το υπουργείο έστειλε συμπληρωματική ενημέρωση για το πλαφόν των 7 ωρών... Αν σε κάθε σχολείο υπάρχει ένα κενό και συμπληρώνεται από τους ξενόγλωσσους και τους θεολόγους... ε.... τι να πω...
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 10:46:36 pmΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 10:39:18 pmΟ αριθμός 200 που ακούστηκε πολύ μου φαίνεται εξωφρενικός για β' φάση..Ίδωμεν...Δηλαδή σου φαίνεται μικρός ή μεγάλος; Τα κενά που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα είναι 114 νομίζω. Που να βρεθούν άλλα 90 έρμα κενά;Ο αριθμός αυτός μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ μικρός!!! Μένουμε οι περισσότεροι στην απ΄έξω!!!!