*

Αποστολέας Θέμα: Δ φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 206813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Κενα φιλολόγων μετά τη β φάση Αναπληρωτών ΠΕ02
« Απάντηση #140 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 09:11:12 am »
Να είμαστε ρεαλιστές....ξέρουμε 19 κενά τώρα...σε 30 μέρες π´οσα ακ´ομα θα προκύψουν? σίγουρα δε μπορει να είναι 300 εγω υπολογιζω τέλη του μήνα να είμαστε στα 100 κενά άντε να πιάσουμε δουλεια οι της β φάσης ας γράψουν ότι ξέρουν ...οι συνάδελφοι έκανα καλ´η δουλεία πριν τη β φάση..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:07:00 »

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:20:57 am »
και να υπαρξουν κενα θα τα καλυψουν ....ή....????

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:24:09 am »
Καλημέρα συνάδελφοι.Μετά την ψυχρολουσία της β' φάσης παρατηρώ πως άφησε κενά ακάλυπτα.Θυμάστε που έγραφα τα κενά της Ευρυτανίας γιατί τα ξέρω από πρώτο χέρι; Στη

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:25:50 am »
καλημερα! προφανως δεν εδωσαν ολα τα κενα (ισως λογω 8μηνου μεσου ορου) ειτε επειδη προσβλεπουν σε "εσωτερικη" καλυψη τους... σιγουρα θα εμφανιστουν και νεα κενα μεσα στη χρονια (πως οχι αλλωστε;)...παρολαυτα δε θα μπορουσε η τραγικη κατασταση που επικρατει στη χωρα να μη μας επηρεασει... δε μπορει να καιγεται το σπιτι του γειτονα και να πιστευουμε πως εμεις θα τη γλυτωσουμε...  :(
τις αλλες ειδικοτητες γιατι δεν τις επηρρεασε τωρα που καιγεται το δικο μας σπιτι ομως...????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:07:00 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:57:19 am »
Τη Γ' Ευρυτανίας την κάλυψε και με τα 2 κενά,γι' αυτό δεν το έγραψα.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 11:17:33 am »
καλημερα! προφανως δεν εδωσαν ολα τα κενα (ισως λογω 8μηνου μεσου ορου) ειτε επειδη προσβλεπουν σε "εσωτερικη" καλυψη τους... σιγουρα θα εμφανιστουν και νεα κενα μεσα στη χρονια (πως οχι αλλωστε;)...παρολαυτα δε θα μπορουσε η τραγικη κατασταση που επικρατει στη χωρα να μη μας επηρεασει... δε μπορει να καιγεται το σπιτι του γειτονα και να πιστευουμε πως εμεις θα τη γλυτωσουμε...  :(
τις αλλες ειδικοτητες γιατι δεν τις επηρρεασε τωρα που καιγεται το δικο μας σπιτι ομως...????

το δικο μας σπιτι καηκε πρωτο γιατι  ηταν γειτονικο με το σπιτι που καηκε τον Ιουνιο... (κατηργησαν την επιλογη β' ξενης γλωσσας) θυμαστε μια κινητοποιηση που ειχε γινει για τη συλλογη υπογραφων με σκοπο να μην καταργηθει;;; τοτε συμμετειχα και προσπαθουσα να το μαθουν και να υπογραψουν οσοι πιο πολλοι μπορουσαν γιατι (περα απο την καταφωρη αδικια για εκπαιδευτικους και παιδια που ηδη ειχαν ξεκινησει την υπο καταργηση γλωσσα) φοβηθηκα οτι μπορει αυτοι να ειναι οι πρωτοι εκπαιδευτικοι που θα απολυθουν και σε καμια περιπτωση δεν μας συνεφερε να αρχισει ...ο χορος των απολυσεων... δεν μπορουσα τοτε να φανταστω ποια θα ηταν η αμεση επιπτωση στον κλαδο μου παραυτα χαιρομαι που τουλαχιστον τοτε εκανα οτι μπορουσα  (αυτο το αναφερω οχι για να κανω την εξυπνη  :o αλλα γιατι θελω να απευθυνθω και σε οσους πιστευουν οτι για την καταντια των β' αναθεσεων φταινε οι ξενογλωσσοι (Ινω για σενα χτυπω την καμπανα που μου εισαι πολυ συμπαθης ...αν και εμπαθης  :-*)... το υπουργειο φταιει και τα απαισια παιχνιδια του εις βαρος μας (δεν μπορω να πιστεψω, τωρα πλεον, οτι οταν αυτοι καταργουσαν τη β' γλωσσα δεν ειχαν στην ακρη του σατανικου μυαλου τους τη δικη μας μειωση και την παροιμια "μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια"
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2011, 11:19:17 am από momo »
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 11:25:51 am »
παιδια ειναι καταντια κατ'εμε να σπουδαζεις τοσα χρονια στο αντικειμενο σου και να σου πετανε οτι μαθημα περισσευει... περσι με βαλανε να διδαξω ....θεατρολογια  :o :o  :o ουσα φιλολογος...τραγωδια και κωμωδια μαζι...( :'( ;D :'()
(συγγνωμη κυριε moderator για το ασχετο του θεματος  :-[)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2011, 11:27:39 am από momo »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 11:30:20 am »
ετσι οπως τα λες ειναι momo. τα εχουν κανει μπαχαλο στο υπουργειο και καταντησαμε εξαιτιας της δικιας τους ανικανοτητας να σφαζομαστε οι ειδικοτητες μεταξυ μας.
(συγνωμη και απο μενα για τη συνεχιση του off topic)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 02:56:23 pm »

το δικο μας σπιτι καηκε πρωτο γιατι  ηταν γειτονικο με το σπιτι που καηκε τον Ιουνιο... (κατηργησαν την επιλογη β' ξενης γλωσσας) θυμαστε μια κινητοποιηση που ειχε γινει για τη συλλογη υπογραφων με σκοπο να μην καταργηθει;;; τοτε συμμετειχα και προσπαθουσα να το μαθουν και να υπογραψουν οσοι πιο πολλοι μπορουσαν γιατι (περα απο την καταφωρη αδικια για εκπαιδευτικους και παιδια που ηδη ειχαν ξεκινησει την υπο καταργηση γλωσσα) φοβηθηκα οτι μπορει αυτοι να ειναι οι πρωτοι εκπαιδευτικοι που θα απολυθουν και σε καμια περιπτωση δεν μας συνεφερε να αρχισει ...ο χορος των απολυσεων... δεν μπορουσα τοτε να φανταστω ποια θα ηταν η αμεση επιπτωση στον κλαδο μου παραυτα χαιρομαι που τουλαχιστον τοτε εκανα οτι μπορουσα  (αυτο το αναφερω οχι για να κανω την εξυπνη  :o αλλα γιατι θελω να απευθυνθω και σε οσους πιστευουν οτι για την καταντια των β' αναθεσεων φταινε οι ξενογλωσσοι (Ινω για σενα χτυπω την καμπανα που μου εισαι πολυ συμπαθης ...αν και εμπαθης  :-*)... το υπουργειο φταιει και τα απαισια παιχνιδια του εις βαρος μας (δεν μπορω να πιστεψω, τωρα πλεον, οτι οταν αυτοι καταργουσαν τη β' γλωσσα δεν ειχαν στην ακρη του σατανικου μυαλου τους τη δικη μας μειωση και την παροιμια "μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια"

Δεν κατηγορύμε εσάς.. το υπουργείο κατηγορούμε.... για αυτό και δημιουργήσαμε πανελλήνιο σύλλογ αδιόριστων εκπαιδευτικών.... Εύχομαι να απονεμηθεί το δίκαιο σε όλους του συναδέλφους...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:03:10 pm από AntreaEirini »

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:31:20 pm »

Ακριβώς. Και διαμαρτυρίες στη δευτεροβάθμια είχαν γίνει γι΄αυτί αλλά θυμάμαι ότι στο σχολείο που ήμουν πέρυσι (περασμένα μεγαλεία) παροτρύναμε τα παιδιά να δηλώσουν διαφορετικές γλώσσες μήπως και γίνει κανένα μπάχαλο και δεν περάσει αυτή η κατάφορη αδικία για τις συναδέλφους

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 09:06:45 pm »
κι επειδη τα πραγματα εχουν αγριεψει (δε σεβονται τιποτα πια) φοβαμαι μηπως τη νυξη που εκανε η Χριστοφιλοπουλου για τη λογοτεχνια δεν την εκανε απο χαζομαρα αλλα ισως για να δει πιθανες αντιδρασεις ή να συνηθιζουμε στην ιδεα.. γι αυτο οσο ειναι νωρις να το παλεψουμε με οσα μεσα μπορουμε

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:12:08 pm »
Πέμπτο Γυμνάσιο Αγρινίου. Γαλλικού πήρε 12 ώρες ιστορία και καμία γαλλικά!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:18:12 pm »
Κάνε καταγγελία!!! Εγώ συλλέγω στοιχεία για άλλο γυμνάσιο στη Γ Κοζάνης! Πιστεύω πως ακόμη προλαβαίνουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 10:30:49 pm »
Πέμπτο Γυμνάσιο Αγρινίου. Γαλλικού πήρε 12 ώρες ιστορία και καμία γαλλικά!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα!!! Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!  >:( Να κάνω κι εγώ γαλλικά; (Ξέρω....βουλέ βου κουσέ αβεκ μουά σε σουάρ;;;)
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)