0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GERMANOS:Δεν ξερω για ποιό λόγο υιοθέτησες αυτό το απεχθές -λόγω των ημερών-ψευδώνυμο αλλά οφείλω να αναγνωρίσω πως "πολεμάς "ως Έλληνας Σε κάθε περίπτωση ας κάνουμε την προσπάθεια ...........
Δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε καν τις μισές περιοχές... Και όμως υπάρχουν κενά... Συνάδελφοι αύριο τηλεφωνούμε στις ΠΥΣΔΕ ή στέλνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα...ο καθένας στην περιοχή του να τους ενημερώσει ( αν και το ξέρουν)... καλό είναι να χρησιμοποιούμε την έκφραση ότι η καταστρατήγηση του ορίου των 7 ωρών αποτελεί ποινικό αδίκημα.. όχι για να τους εκφοβίσουμε... αλλά γιατί πολύ απλά λέμε την αλήθεια... Καλύτερα να ηττηθούμε προσπαθώντας παρά άπρακτοι... Ο καθένας ότι μπορεί ας προσφέρει...
Εγώ τσακώθηκα με τον προiστάμενο Αιτωλοακαρνανίας για το πλαφόν, γιατί επιμένει πως αφορά σε όσους έχουν δεύτερο πτυχίο.Πήρα στο υπουργείο στον κυριούλη και μου είπε πως έχω δίκαιο ,αλλά αυτό θα εφαρμοστεί από του χρόνου(καλά κρασιά δηλαδή).Πάντως πρέπει να δράσουμε.Εμείς από τη Θεσσαλία έχουμε συνάντηση την Τετάρτη για να συντονίσουμε τις κινήσεις μας.Αγώνας χρειάζεται.
Για να εχουμε μια συνολικη εικόνα και να κανουμε τις απαραιτητες ενεργειες συντονισμενα.http://dide.flo.sch.gr/Links/dde.html
Παράθεση από: intemperanta στις Οκτωβρίου 30, 2011, 07:19:22 pmΣτη Γ' Θεσσαλονικης (πιο συγκεκριμενα, σε Λυκειο στον Ευοσμο) υπαρχει κενο 8 ωρων. Επισης στο ιδιο σχολειο περιμενουν φιλολογο για τα τμηματα υποδοχης - δε μου ειπαν ομως για ποσες ωρες. (Περυσι ηταν 10 ωρες, φετος αγνωστο...)Τα τμήματα υποδοχής αφορούν στο πρόγραμμα ΖΕΠ του Υπουργείου ή στο πρόγραμμα του ΑΠΘ;
Στη Γ' Θεσσαλονικης (πιο συγκεκριμενα, σε Λυκειο στον Ευοσμο) υπαρχει κενο 8 ωρων. Επισης στο ιδιο σχολειο περιμενουν φιλολογο για τα τμηματα υποδοχης - δε μου ειπαν ομως για ποσες ωρες. (Περυσι ηταν 10 ωρες, φετος αγνωστο...)