0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαγράφω τα κενά σε Αργολίδα και Ζάκυνθο... Πρόκειται για κενά οργανικών θέσεων, προς ενημέρωση των μόνιμων, για αίτηση μετάθεσης .. 1. ΑΘΗΝΑ Α΄2. ΑΘΗΝΑ
Εμείς βρήκαμε στα Τρίκαλα αγγλικού που διδάσκει Λογοτεχνία.
Ρε παιδιά ,πείτε μου και εμένα ποιο σχολείο των Τρικάλων είναι !!!! Σας παρακαλώ θέλω να τους το τρίψω στη μούρη ..
Παράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 04, 2011, 01:02:27 pmΕμείς βρήκαμε στα Τρίκαλα αγγλικού που διδάσκει Λογοτεχνία.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ>>>>ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ
Παράθεση από: dimik στις Νοεμβρίου 04, 2011, 03:10:22 pmΠαράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 04, 2011, 01:02:27 pmΕμείς βρήκαμε στα Τρίκαλα αγγλικού που διδάσκει Λογοτεχνία.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ>>>>ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ
Αυτό διευκρινίζεται κάπου; Και πώς καθορίζεται η συνάφεια;Αν δηλαδή κι εγώ έχω μεταπτυχιακό σε συγκριτική φιλολογία, π.χ. ελληνικής και γαλλικής λογοτεχνίας (π.χ. Καβάφης - παρνασσισμός) μπορώ να διδάξω γαλλικά;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 04, 2011, 04:00:51 pmΑυτό διευκρινίζεται κάπου; Και πώς καθορίζεται η συνάφεια;Αν δηλαδή κι εγώ έχω μεταπτυχιακό σε συγκριτική φιλολογία, π.χ. ελληνικής και γαλλικής λογοτεχνίας (π.χ. Καβάφης - παρνασσισμός) μπορώ να διδάξω γαλλικά;http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item3748. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν έχουν εξεταστεί όλες οι περιπτώσεις της