0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 04, 2011, 06:54:40 pmΠαράθεση από: lampi στις Νοεμβρίου 04, 2011, 06:47:12 pmαπο εσπα μου φαινεταιΕυχαριστώ για την απάντηση. Ωραίααα! Θα θυμηθούμε τα παλιά "καλά" χρόνια της ωρομισθίας, αν δεις πληρωμή στο τρίμηνο, ανοίγεις σαμπάνια!Τέλος σελίδας 8 της φετινής εγκυκλίου των αναπληρωτών, τονίζεται πως όλοι οι αναπληρωτές, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, απολαμβάνουν των ίδιων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Υποθέτω κι ελπίζω να συγκαταλέγεται στα πρώτα και η έγκαιρη απόδοση μισθού.Μιας και τα ΖΕΠ είναι καινούργια "ιστορία", αναρωτιέμαι αν θα καλυφθούν αποκλειστικά από αναπληρωτές ή και από μόνιμους για συμπλήρωση του ωραρίου τους. 76 σχολεία με τα δηλωμένα τμήματά τους πόσους αναπληρωτές ΠΕ02 πλήρους ωραρίου να χρειάζονται; Πολλά τα ερωτήματα, φέτος ...[/quotearistos2 ελπίζω να εχει πολλα κενα...
Παράθεση από: lampi στις Νοεμβρίου 04, 2011, 06:47:12 pmαπο εσπα μου φαινεταιΕυχαριστώ για την απάντηση. Ωραίααα! Θα θυμηθούμε τα παλιά "καλά" χρόνια της ωρομισθίας, αν δεις πληρωμή στο τρίμηνο, ανοίγεις σαμπάνια!
απο εσπα μου φαινεται
Το θέμα είναι σε αυτα θα έχει ακω ή αμω γιατί αν είναι φροντιστηριακα τμήματα υπάρχει κίνδυνος για αμω..
Παράθεση από: smet στις Νοεμβρίου 04, 2011, 10:28:54 pmΤο θέμα είναι σε αυτα θα έχει ακω ή αμω γιατί αν είναι φροντιστηριακα τμήματα υπάρχει κίνδυνος για αμω..Στην απόφαση που είχε βγει πριν 2-3 βδομάδες έλεγε για διάθεση από ένα ΠΥΣΔΕ σε άλλο της ίδια περιφέρειας για συμπλήρωση ωραρίου, οπότε δε νομίζω να μιλάμε για ΑΜΩ.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 04, 2011, 10:43:40 pmΠαράθεση από: smet στις Νοεμβρίου 04, 2011, 10:28:54 pmΤο θέμα είναι σε αυτα θα έχει ακω ή αμω γιατί αν είναι φροντιστηριακα τμήματα υπάρχει κίνδυνος για αμω..Στην απόφαση που είχε βγει πριν 2-3 βδομάδες έλεγε για διάθεση από ένα ΠΥΣΔΕ σε άλλο της ίδια περιφέρειας για συμπλήρωση ωραρίου, οπότε δε νομίζω να μιλάμε για ΑΜΩ.Ίσα ίσα ...το γεγονός ότι έστειλαν για συμπλήρωση κ όχι εξολοκλήρου κάλυψη ωραρίου σημαίνει ότι μάλλον πάμε για αμω...εκτός αν σε στείλουν σε 2 σχολεία.
διαβαστε τι εγραψα στο τροπικ γ φαση αναπληρωτων φιλολογων