0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioyaz στις Νοεμβρίου 14, 2011, 02:58:33 pmΣυνάδελφοι μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχουν και πόσα είναι τα κενά σε Ανατ. Μακεδονία και Θράκη;Η επίσκεψη στον τόπο του εγκλήματος πάντα βοηθά,άσε που αποκτάς και γνωριμίες έτσι.Εναλλακτικά,τηλέφωνο.http://pdeamth.gr/index.php?option=com_qcontacts&view=category&catid=115%3A-a-&Itemid=362
Συνάδελφοι μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχουν και πόσα είναι τα κενά σε Ανατ. Μακεδονία και Θράκη;
καλα ΖΕΠ η Θεσσαλονίκη δεν έχει οι άλλοι νομοί δεν έχουν και αυτοι? ξέρει κανείς κάτι?
Γειά σας και απο εμένα και καλή δύναμη!Έχω μάθει για τα ΖΕΠ το εξής : για τους νομούς που δεν έχει πάρει αναπληρωτές τα ΖΕΠ θα λειτουργήσουν με μόνιμους που πλεονάζουν, προέχουν οι μόνιμοι και όχι τα χρήματα μέσω ΕΣΠΑ. Θα αναρωτιέστε κι εσείς, όπως και εγώ, πόσοι είναι επιτέλους οι πλεονάζοντες και οι πλεονάζουσες. Νομίζω πάλι ότι οι ξεονόγλωσσοι θα συμπληρώνουν ώράριο
@Tonik,Smet:πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μας εκπλήξει η κλήση,με την έννοια ότι μπορεί να προσλάβουν αλλού απ΄ο,τι υπολογίζαμε.Η Θεσ/νίκη πχ στη γ φαση κάλεσε,έστω και ελαφρώς,περισσότερους απ΄ο,τι μας είχαν πει.Κατά τα άλλα,να΄χαμε να λέγαμε.Από δω και πέρα,είναι φανερό ότι όποιος δουλέψει,θα είναι "τυχερός" ,μια συγκυριακή κλήση,ίσα για να βγει η χρονιά.Δε μοιάζει με καμία προηγούμενη,δεν μπορεί κανείς να υπολογίζει με βάση παρελθόντα έτη,διαφαινόμενα κενά,αποσπάσεις κλπ.Μόνο το κουτάκι κάνει τη διαφορά,αρνητική και θετική ταυτόχρονα και για όσους δεν το έβαλαν και για τους άλλους,ανάλογα πώς απαντά κανείς τι είναι καλύτερο,να πας στη Ραχούλα για πλήρες ή σπίτι σου για 8-10 ώρες;
... για ΑΜΩ δεν είμαι σίγουρη... ακόμα δε μετανιώνω γιατί ήμουν αρνητική εκ πεποιθήσεως, αρνούμενη αυτού του είδους την εργασιακή εκμετάλλευση και ομηρεία... Οι επιλογές πληρώνονται, πολλές φορές ακριβά...