0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 15, 2011, 02:46:31 pmΠαράθεση από: GIOUNO στις Νοεμβρίου 15, 2011, 02:34:32 pmΚαλησπέρα ! 1 κενό δ ΚαβάλαςΣίγουρο αυτό;Ναι, η συνάδελφος πήρε τηλ. στη β'βάθμια Καβάλας και της είπαν ότι είναι κενό από εγκυμοσύνη
Παράθεση από: GIOUNO στις Νοεμβρίου 15, 2011, 02:34:32 pmΚαλησπέρα ! 1 κενό δ ΚαβάλαςΣίγουρο αυτό;
Καλησπέρα ! 1 κενό δ Καβάλας
Παράθεση από: smet στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:32:34 pmαν δεν βγουν όλες οι περιφέρειες δεν θα έχει φάση ΖΕΠ άρα αναμένουμε και τν Κεντρική....ήδη ο evants είπε ότι θα χρειαστεί ένας ακω που θα καλυφθεί απο μόνιμο και ένας αμω 8 ωρών...για θεσσαλονίκη πάντα....λογικά πρέπει να περιμένουμε και για τους άλλους νομούς..Ας περιμένουμε, αν και έχω την εντύπωση ότι τζάμπα περιμένουμε...
αν δεν βγουν όλες οι περιφέρειες δεν θα έχει φάση ΖΕΠ άρα αναμένουμε και τν Κεντρική....ήδη ο evants είπε ότι θα χρειαστεί ένας ακω που θα καλυφθεί απο μόνιμο και ένας αμω 8 ωρών...για θεσσαλονίκη πάντα....λογικά πρέπει να περιμένουμε και για τους άλλους νομούς..
Παράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:37:01 pmΠαράθεση από: smet στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:32:34 pmαν δεν βγουν όλες οι περιφέρειες δεν θα έχει φάση ΖΕΠ άρα αναμένουμε και τν Κεντρική....ήδη ο evants είπε ότι θα χρειαστεί ένας ακω που θα καλυφθεί απο μόνιμο και ένας αμω 8 ωρών...για θεσσαλονίκη πάντα....λογικά πρέπει να περιμένουμε και για τους άλλους νομούς..Ας περιμένουμε, αν και έχω την εντύπωση ότι τζάμπα περιμένουμε...Γιατί τζάμπα; Εμένα σήμερα στο υπουργείο μου είπαν πως θα καλέσουν αναπληρωτές για ζεπ,αφού καλύψουν το ωράριο οι μόνιμοι.
εγω δεν μπορω να ρωτησω γιατι ειμαι γνωστη στη δδε και εαν στη συνεχεια γινει καταγγελια θα καταλάβουν οτι εγινε απο μενα.εχω ηδη δημιουργησει καποια προβληματα στη δδε με θεμα τοποθετησεων και δε θελω να εμπλακω και παλι
Σχετικά με τα τμήματα των ΖΕΠ έχουμε ενημέρωση για τα εξής: 50 στην Αττική , 18 στη Στ.Ελλάδα, 13 στην Αν.Μακεδονία-Θράκη, 7 στη Δυτ.Μακεδονία, 7 στη Θεσσαλία, 2 στα Ιόνια Νησιά.Σύνολο:97Θα καλέσουν σίγουρα και φιλολόγους.Στις τελευταίες προσλήψεις αναπληρωτών είχαμε παράλληλα κλήσεις και για τις ΖΕΠ..Αναμένουμε λοιπόν....
Έστειλα την επιστολή για τις β' αναθέσεις με μαιλ σε:Διαμάντω,Σπηλιωτόπουλο,Στυλιανίδη,Κάτσικακαι Γεωργιάδη Άδωνι.Στείλτε και εσείς,μήπως και σώσουμε κάτι.