0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φανταστείτε στην επικείμενη συγχώνευση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δ/νσεων ποιους αποσπασμένους θα κρατήσουν,τους προερχόμενους από τις μεν ή από τις δε;Οι δάσκαλοι λύνουν και δένουν,θα παραμείνουν γκαραντί.Κάτι κουρασμένα φιλολογάκια θα παν τρέχοντας για μάθημα.
κάποιοι χτες ψαχνανε το e-mail του κ.Αρβανιτόπουλου...konstantinos.arvanitopoulos@uop.grοριστε!
Smet, μην ξεχνάς τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις των σχολείων που επίκεινται, την αύξηση του διδακτικού ωραρίου, ίσως την ανάθεση της λογοτεχνίας στους ξενόγλωσσους (εάν το επιτρέψουμε) και ό,τι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ τώρα. Οσο για τα 800 άτομα που εικάζεις ότι θα προσλάβουν φέτος, από που το συμπεραίνεις; Μέχρι στιγμής είμαστε στα 678 και αγκομαχώντας ανεβαίνουμε! Εκτός εάν υπολογίζεις και ΑΜΩ. Καλημέρα!
πριν λιγο επικοινωνησα με ευγενικό κυριούλη..........θα καλέσουν αυτή τη βδομάδα( δεν ήταν σίγουρος αν θα είναι σήμερα ή παρασκευή...)απέκλεισε εντελώς την Αττική και είπε ότι θα είναι "πολύ πολύ μικρούλα φάση" ( αριθμό δεν είπε)και αφού με "μαχαίρωσε" μου είπε να μη χάνω την ελπίδα γιατι αργότερα θα πάρουν και ΖΕΠ (μου εδωσε μια μικρούλα ελπίδα)....αν βέβαια δεν καλυψουν τις ανάγκες με ήδη υπάρχοντες αναπληρωτές που δεν έχουν πλήρες ωράριο (εδώ με αποτέλειωσε...)παιδιά αυτά είπε, αυτά σας μεταφέρω......Aυτά ακριβώς μου είπε και μένα χτες.
παιδια η φασούλα θα έχει καμια 20 άτομα...το θέμα είναι να κινηθούν τα ζεπ μπάς και πάρει και εκεί καμια 50αρα...
Παράθεση από: smet στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:24:36 amπαιδια η φασούλα θα έχει καμια 20 άτομα...το θέμα είναι να κινηθούν τα ζεπ μπάς και πάρει και εκεί καμια 50αρα...Γιατί μόνο 50; Εμείς χτες τα βλάλαμε 96 χωρίς να είναι μέσα όλες οι περιφέρειες.