0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να πάρετε μια ιδέα: για 16 τμήματα σε Αν.Μακεδονία και Θράκη θα πάρουν 4 ακω και 1 αμω.
Συγχαρητήρια συνάδελφοι και καλές τοποθετήσεις να έχετε!Evants, φεύγεις... συγχαρητήρια μεν, καλό κουράγιο και δύναμη δε γιατί ξενιτεύεσαι....Κι όμως είμαι ακόμα εδώ... και θα είμαι, άγνωστο για πόσο...
Παράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 16, 2011, 06:32:40 pmΣυγχαρητήρια συνάδελφοι και καλές τοποθετήσεις να έχετε!Evants, φεύγεις... συγχαρητήρια μεν, καλό κουράγιο και δύναμη δε γιατί ξενιτεύεσαι....Κι όμως είμαι ακόμα εδώ... και θα είμαι, άγνωστο για πόσο... Ευαγγελε καρντασι καλη διαμομη στα μακρινα τα ξενα...tonik εμεις φυλαμε Θερμοπυλες...
20 ατομα μονο; η κατασταση ειναι για κλαματα...Εvants αυγχαρητηρια, καλη ευκολια και καλη αρχη!Καλη υπομονη σε εμας που μειναμε (για αλλη μια φορα) εκτος. Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...
τι εστί Δ Δωδεκανήσου,ξέρει κανείς;ποια νησιά,πού παρουσιάζονται;Παράθεση από: intemperanta στις Νοεμβρίου 16, 2011, 06:40:57 pm20 ατομα μονο; η κατασταση ειναι για κλαματα...Εvants αυγχαρητηρια, καλη ευκολια και καλη αρχη!Καλη υπομονη σε εμας που μειναμε (για αλλη μια φορα) εκτος. Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...ευχαριστώ!
τι εστί Δ Δωδεκανήσου,ξέρει κανείς;ποια νησιά,πού παρουσιάζονται;