*

Αποστολέας Θέμα: Απορία σχετικά με την διαδικασία διορισμού αναπληρωτή  (Αναγνώστηκε 7913 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Απορία σχετικά με την διαδικασία διορισμού αναπληρωτή
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 02:44:24 pm »
Αυτό το "τυχαία" όμως βρε παιδιά που συμβαίνει όταν έχεις βάλει ναι σε όλα, είναι κάπως....Ίσως θα έπρεπε αντί για ναι σε όλα να μπορούμε να επιλέξουμε όσες περιοχές θέλουμε με σειρά προτίμησης και έτσι θα ήταν πιο δίκαια τα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Joanne

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 01, 2007, 12:28:22 am »
Και εγώ το πιστεύω αυτό. Οι τριάντα περιοχές, που μας δίνουν είναι πολύ λίγες. Ας μας έδιναν 100, 200, όσες είναι οι περιοχές δευτεροβάθμιας και να τις τοποθετούσαμε εμείς με τη σειρά που θα θέλαμε όλες. Δηλαδή, αν υπάρχουν 2 θέσεις (που δεν είναι στις τριάντα των επιλογών μου), για παράδειγμα, κρήτη και Γρεβενά, γιατί να επιλέξουν αυτοί με ένα τυχαίο και μαγικό τρόπο που θα με στείλουν και όχι εγώ;;
Τα καλά κόποις κτώνται.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 01, 2007, 01:17:25 am »
Για πρακτικους λογους υποθετω Joanne. Για να μην καθεται ο υπαλληλος να πληκτρολογει 200 περιοχες και χανει χρονο. Θυμαμαι οταν εκανα εγω την αιτηση, ηταν ενα παιδι πριν απο μενα που ειχε βαλει και τις 30 περιοχες, κι η υπαλληλος αγκωμαχησε γιατι ειχε απειρη ουρα να την περιμενει.
Δε μπορω να βρω αλλη αιτια
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος ella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 01, 2007, 08:56:48 am »
Θα έπρεπε κάποτε βέβαια να σταματήσει αυτή η γελοιότητα με τις ουρές και να μας δίνουν τη δυνατότητα να στέλνουμε μέσω internet τις αιτήσεις μας, οπότε να συμπληρώνουμε μόνοι μας τις 200 ή 300 περιοχές με όποια σειρά θέλουμε. Πιστεύω ότι οι πλειοψηφία των υποψήφιων αναληρωτών και ωρομισθίων έχει πια δυνατότητα πρόσβασης στο internet. Έτσι θα ήταν και για μας και για τους εργαζόμενους στα γραφεία πιο εύκολη η διαδικασία.
Εδώ βέβαια δεν έχουν φτάσει ακόμη τα βιβλία στα σχολεία ....μάλλον πολλά ζητάω από το ανοργάνωτο Ελληνικό κράτος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 01, 2007, 09:35:00 am »
Θα έπρεπε κάποτε βέβαια να σταματήσει αυτή η γελοιότητα με τις ουρές και να μας δίνουν τη δυνατότητα να στέλνουμε μέσω internet τις αιτήσεις μας, οπότε να συμπληρώνουμε μόνοι μας τις 200 ή 300 περιοχές με όποια σειρά θέλουμε. Πιστεύω ότι οι πλειοψηφία των υποψήφιων αναληρωτών και ωρομισθίων έχει πια δυνατότητα πρόσβασης στο internet. Έτσι θα ήταν και για μας και για τους εργαζόμενους στα γραφεία πιο εύκολη η διαδικασία.

Αυτό είχε γίνει 1-2 χρονιές (το 2002-2003).

Αποσυνδεδεμένος Joanne

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 01, 2007, 01:51:18 pm »
Για πρακτικους λογους υποθετω Joanne. Για να μην καθεται ο υπαλληλος να πληκτρολογει 200 περιοχες και χανει χρονο. Θυμαμαι οταν εκανα εγω την αιτηση, ηταν ενα παιδι πριν απο μενα που ειχε βαλει και τις 30 περιοχες, κι η υπαλληλος αγκωμαχησε γιατι ειχε απειρη ουρα να την περιμενει.
Δε μπορω να βρω αλλη αιτια
Το θέμα, chania είναι, ότι στην Ελλάδα η πρακτικότητα μετράει μόνο υπέρ του δημοσίου. Γιατι, τι είναι πιο πρακτικό; Να απληκτρολογήσει ο υπάλληλος μερικές περιοχές παραπάνω και να αφιερώσει 10 λεπτά περισσότερα στον κάθε υποψήφιο ή ο καθηγήτης μέσα σε τρεις μέρες να μαζέψει όλα του τα πράγματα και να πάει σε άλλη γη, σε άλλα μέρη; Δεν κοιτάζω τη βολή μου, ούτε έχω πρόβλημα ξενιτεμού, αλλά γιατί να μην έχω τη δυνατότητα να πάω σε ένα μέρος που απέχει 300 χιλμ από το σπίτι μου, σε σχέση με ένα άλλο που απέχει 800, επειδή κάποιος υπάλληλος βαρέθηκε ή κουράστηκε να τα πληκτρολογήσει; Και αν κουράζονται πια τόσο πολύ, ας μας δώσουν μια αίτηση με όλες τις περιοχές και εμείς να βάζουμε νι σε εκείνες που θέλουμε. Καμία κούραση τότε. Αλλά είμαστε τα σκυλάκια τους. Μας βάζουν να δίνουμε εξετάσεις κάθε λίγο και λιγάκι με έναν τεράστιο όγκο ύλης, μας βγάζουν τη ψυχή για να μας ειδοποιήσουν, σας στέλνουν οπουδήποτε και δεν μας πληρώνουν ποτέ στην ώρα μας. Κάτι σαν τα ελικόπτερα, τα super puma, που είναι παντός τόπου και καιρού! ;D Όλα εις βάρος δικό μας και των μαθητων, που κάνουν 3ωρα και 4ωρα, επειδή δεν υπάρχουν καθηγητές.
Τα καλά κόποις κτώνται.

Αποσυνδεδεμένος melia85

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:20:07 am »
Παιδιά,να πωτήσω κι εγώ κάτι που το έχω απορία??Πείτε ότι κάποια στιγμή καλούν κάποιον αναπληρωτή,δηλαδή βλέπει το ονομά του στον πίνακα στο internet.Μετά από εκεί τι γίνεται?Πηγαίνει στο γραφείο που είχε κάνει τα χαρτιά του να δηλώσει αποδοχή θέσης?Και στη συνέχεια υπάρχει κι άλλη διαδικασία μέχρι να πάει στο σχολείο?? ??? ???
We don't need no thought control...

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:33:36 am »
Παιδιά,να πωτήσω κι εγώ κάτι που το έχω απορία??Πείτε ότι κάποια στιγμή καλούν κάποιον αναπληρωτή,δηλαδή βλέπει το ονομά του στον πίνακα στο internet.Μετά από εκεί τι γίνεται?Πηγαίνει στο γραφείο που είχε κάνει τα χαρτιά του να δηλώσει αποδοχή θέσης?Και στη συνέχεια υπάρχει κι άλλη διαδικασία μέχρι να πάει στο σχολείο?? ??? ???
Δεν πάει στο γραφείο που είχε κάνει τα χαρτιά του, αλλά στη Διεύθυνση που προσλήφθηκε για να υπογράψει την πρόσληψη.Στη συνέχεια διαλέγει σχολεία με βάση τα κενά που δίνουν. Πηγαίνει και στο γραφείο που ανήκει το σχολείο στο οποίο τελικά θα πάει   και στο τέλος πάει στο σχολείο.
Πάντως , πριν ξεκινήσεις πάρε καλύτερα ένα τηλ. στη Διεύθυνση που σε προσλάβανε.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:49:03 am »
Κι εχουμε Syrrahm οτι η επιλογη των σχολειων καθοριζεται απο τα κοινωνικα κριτηρια και στη περιπτωση των αναπληρωτων? Που σημαινει οτι αν δεν εχεις παντρευτει παιρνεις οτι απομενει!?
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος melia85

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:28:14 pm »
Syrrahm,ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!Ακόμα δεν έχω προσληφθεί(ελπίζω να γίνει κι αυτό κάποια στιγμή) αλλά είχα την απορία..Είχα μπερδευτεί κιόλας γιατί όταν έκανα τα χαρτιά μου σε ένα γραφείο πρωτοβάθμιας είχα ρωτήσει εκεί αν και όταν με το καλό μας καλέσουν αν θα μας δώσουν να διαλέξουμε σχολεία στην περιοχή που προσληφθήκαμε και μια υπάλληλος μου απάντησε ότι σε στέλνουν εκείνοι μόνοι τους όπου έχει κενό.... ??? ???
We don't need no thought control...

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:39:38 pm »
Κι εχουμε Syrrahm οτι η επιλογη των σχολειων καθοριζεται απο τα κοινωνικα κριτηρια και στη περιπτωση των αναπληρωτων? Που σημαινει οτι αν δεν εχεις παντρευτει παιρνεις οτι απομενει!?
Οι αναπληρωτές τοποθετούνται  στα σχολεία με την εξής σειρά:
α)πολύτεκνοι
β)οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία
γ)οι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας
δ)οι γονείς με  3, 2, 1 παιδιά
ε)οι έγγαμοι χωρίς παιδιά
στ)οι έχοντες τα περισσότερα μόρια

Αυτά ίσχυαν μέχρι πέρσι.Φέτος δε νομίζω να αλλάξει κάτι...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:41:18 pm από syrrahm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144