0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα έπρεπε κάποτε βέβαια να σταματήσει αυτή η γελοιότητα με τις ουρές και να μας δίνουν τη δυνατότητα να στέλνουμε μέσω internet τις αιτήσεις μας, οπότε να συμπληρώνουμε μόνοι μας τις 200 ή 300 περιοχές με όποια σειρά θέλουμε. Πιστεύω ότι οι πλειοψηφία των υποψήφιων αναληρωτών και ωρομισθίων έχει πια δυνατότητα πρόσβασης στο internet. Έτσι θα ήταν και για μας και για τους εργαζόμενους στα γραφεία πιο εύκολη η διαδικασία.
Για πρακτικους λογους υποθετω Joanne. Για να μην καθεται ο υπαλληλος να πληκτρολογει 200 περιοχες και χανει χρονο. Θυμαμαι οταν εκανα εγω την αιτηση, ηταν ενα παιδι πριν απο μενα που ειχε βαλει και τις 30 περιοχες, κι η υπαλληλος αγκωμαχησε γιατι ειχε απειρη ουρα να την περιμενει.Δε μπορω να βρω αλλη αιτια
Παιδιά,να πωτήσω κι εγώ κάτι που το έχω απορία??Πείτε ότι κάποια στιγμή καλούν κάποιον αναπληρωτή,δηλαδή βλέπει το ονομά του στον πίνακα στο internet.Μετά από εκεί τι γίνεται?Πηγαίνει στο γραφείο που είχε κάνει τα χαρτιά του να δηλώσει αποδοχή θέσης?Και στη συνέχεια υπάρχει κι άλλη διαδικασία μέχρι να πάει στο σχολείο??
Κι εχουμε Syrrahm οτι η επιλογη των σχολειων καθοριζεται απο τα κοινωνικα κριτηρια και στη περιπτωση των αναπληρωτων? Που σημαινει οτι αν δεν εχεις παντρευτει παιρνεις οτι απομενει!?