0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απεργια διαρκειας ΚΛΕΙΣΤΟΝ, οχι ξεκιναμε με 48ωρη και βλεπουμετο συνθημα και ο στοχος ειναι ενας:ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ανοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας. Βομβαρδίστε! Πυρ ομαδόν!
Παράθεση από: LK στις Οκτώβριος 08, 2011, 12:23:17 πμΑνοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας. Βομβαρδίστε! Πυρ ομαδόν!οποιος εχει το mail της εκπομπης να το δωσει να στειλουμε
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτώβριος 08, 2011, 12:27:59 πμΠαράθεση από: LK στις Οκτώβριος 08, 2011, 12:23:17 πμΑνοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας. Βομβαρδίστε! Πυρ ομαδόν!οποιος εχει το mail της εκπομπης να το δωσει να στειλουμεlavi@ert3.gr. Έχει διαφημιστικό διάλειμμα τώρα, οπότε προλαβαίνετε.
και εγω εστειλα, αλλα δεν θα ιδρωσει το αφτακι τους, πρεπει τα γιαουρτια να στραφουν και προς δημοσιοκαφρους, αλλωστε χρονια τωρα τα φερεφωνα αυτη τη δουλεια κανουν
ΑΣΧΕΤΟ: Η ΟΛΜΕ έβγαλε καμία ανακοίνωση ή "κοιμήσου αγγελούδι μου, γλυκά με το τραγούδι μου;"