0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απεργια διαρκειας ΚΛΕΙΣΤΟΝ, οχι ξεκιναμε με 48ωρη και βλεπουμετο συνθημα και ο στοχος ειναι ενας:ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ανοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 08, 2011, 12:23:17 amΑνοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 12:27:59 amΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 08, 2011, 12:23:17 amΑνοίξτε τη τηλεόραση στην ΕΤ3. Στείλτε e-mail, γιατί ο Πασόκος λέει στο δημοσιογράφο πως είναι ψέματα για το μισθό μας.
και εγω εστειλα, αλλα δεν θα ιδρωσει το αφτακι τους, πρεπει τα γιαουρτια να στραφουν και προς δημοσιοκαφρους, αλλωστε χρονια τωρα τα φερεφωνα αυτη τη δουλεια κανουν
ΑΣΧΕΤΟ: Η ΟΛΜΕ έβγαλε καμία ανακοίνωση ή "κοιμήσου αγγελούδι μου, γλυκά με το τραγούδι μου;"