0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα παιδιά!!Με κάλεσαν απο ΙΕΚ, αναρωτιέμαι αν μπορώ να δουλέψω και σε ΣΔΕ, δεδομένου ότι φέτος θα έχουμε ΤΕ
Παράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 12:56:17 pmΚαλημερα παιδιά!!Με κάλεσαν απο ΙΕΚ, αναρωτιέμαι αν μπορώ να δουλέψω και σε ΣΔΕ, δεδομένου ότι φέτος θα έχουμε ΤΕ
ekpaid, είσαι σίγουρος/η?..έτσι μου είπαν και απο τα ιεκ...αλλά θέλω να είμαι σίγουρη?
Παράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:20:46 pmekpaid, είσαι σίγουρος/η?..έτσι μου είπαν και απο τα ιεκ...αλλά θέλω να είμαι σίγουρη?Μακάρι να άλλαξε κάτι φέτος, αλλά σύμφωνα με πέρυσι, εμένα δεν μου επέτρεψαν να υπογράψω και 2η σύμβαση με το ΙΕΚ καθώς ήδη είχα υπογράψει με το ΣΔΕ. Μάλιστα μου είπαν ότι, το Δ.Σ. του ΙΔΕΚΕ, έχει πάρει την απόφαση να επιτρέπει αποκλειστικά και μόνο μια σύναψη σύμβασης έργου ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, είτε για ΣΔΕ - ΙΕΚ - ΚΕΚ - ΗΡΩΝ2 - ΚΕΔ
Παράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:20:46 pmekpaid, είσαι σίγουρος/η?..έτσι μου είπαν και απο τα ιεκ...αλλά θέλω να είμαι σίγουρη?παιδια σας το ειπαν αυτο φετος στην ενημερωση??την προηγουμενη χρονια επιτρεποταν
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:41:49 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:20:46 pmekpaid, είσαι σίγουρος/η?..έτσι μου είπαν και απο τα ιεκ...αλλά θέλω να είμαι σίγουρη?παιδια σας το ειπαν αυτο φετος στην ενημερωση??την προηγουμενη χρονια επιτρεποτανΜpesg, μιλάω μετα λόγου γνώσεως!! Δεν είναι λόγια του αέρα. Συνέβη σε εμένα και απλά ενημερώνω.
Παράθεση από: ekpaid στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:42:09 pmΠαράθεση από: A06 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:20:46 pmekpaid, είσαι σίγουρος/η?..έτσι μου είπαν και απο τα ιεκ...αλλά θέλω να είμαι σίγουρη?Μακάρι να άλλαξε κάτι φέτος, αλλά σύμφωνα με πέρυσι, εμένα δεν μου επέτρεψαν να υπογράψω και 2η σύμβαση με το ΙΕΚ καθώς ήδη είχα υπογράψει με το ΣΔΕ. Μάλιστα μου είπαν ότι, το Δ.Σ. του ΙΔΕΚΕ, έχει πάρει την απόφαση να επιτρέπει αποκλειστικά και μόνο μια σύναψη σύμβασης έργου ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, είτε για ΣΔΕ - ΙΕΚ - ΚΕΚ - ΗΡΩΝ2 - ΚΕΔ