0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ελλειψεις παρατηρουνται κυριως στα γυμνασια.[/quκαι κυριως στις τσεπες μας...
Συνάδελφοι πήρα τον προιστάμενο Αιτωλοακαρνανίας , του διάβασα την απόφαση για το όριο των 7 ωρών και μου απάντησε πως αυτή αφορά σ' αυτούς που έχουν δύο πτυχία.Είχαμε 5 λεπτά διαφωνίας για το ποιος απ΄τους δυο μας έχει δίκαιο και παίρνω στο υπουργείο ,όπου με παρέπεμψαν στο γνωστό κυριούλη(τον γνώρισα απ' τη φωνή).Του είπα το θέμα και μου απάντησε πως ναι μεν έχω δίκαιο,αλλά οι διδε και τα πυσδε έχουν εντολή απ' τη διαμάντω να καλύπτουν το ωράριο των μονίμων και όχι να καλούν αναπληρωτές.Αυτά για φέτος,του χρόνου θα εφαρμοστεί το όριο των 7 ωρών. :PΜου είπε επίσης ότι η αννιώ δεν έχει πιστώσεις πολλές για αναπληρωτές, γιατί ακόμη είναι απλήρωτοι οι κληθέντες της α' φάσης. :(Αυτά τα νέα δυστυχώς.Εγώ δεν ξαναπαίρνω κανέναν.Όποιος θέλει ας πάρει.
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 24, 2011, 03:29:37 pmΣυνάδελφοι πήρα τον προιστάμενο Αιτωλοακαρνανίας , του διάβασα την απόφαση για το όριο των 7 ωρών και μου απάντησε πως αυτή αφορά σ' αυτούς που έχουν δύο πτυχία.Είχαμε 5 λεπτά διαφωνίας για το ποιος απ΄τους δυο μας έχει δίκαιο και παίρνω στο υπουργείο ,όπου με παρέπεμψαν στο γνωστό κυριούλη(τον γνώρισα απ' τη φωνή).Του είπα το θέμα και μου απάντησε πως ναι μεν έχω δίκαιο,αλλά οι διδε και τα πυσδε έχουν εντολή απ' τη διαμάντω να καλύπτουν το ωράριο των μονίμων και όχι να καλούν αναπληρωτές.Αυτά για φέτος,του χρόνου θα εφαρμοστεί το όριο των 7 ωρών. :PΜου είπε επίσης ότι η αννιώ δεν έχει πιστώσεις πολλές για αναπληρωτές, γιατί ακόμη είναι απλήρωτοι οι κληθέντες της α' φάσης. :(Αυτά τα νέα δυστυχώς.Εγώ δεν ξαναπαίρνω κανέναν.Όποιος θέλει ας πάρει.και οι 16000++πιστωσεις που ειχε τι εγιναν?
Μετά απ' όλα αυτά (εν ψυχρώ εμπαιγμός μας) είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι επιστολές σαν αυτή που προηγήθηκε θα δώσουν λύση στο πρόβλημα; Σε καμιά περίπτωση. Ως μόνη λύση βλέπω -και δεοντολογικά σωστή- τη σύνταξη και αποστολή επιστολής τόσο προς τις διευθύνσεις όσο και προς το υπουργείο, επιστολής όχι "ανθρώπινης", αλλά συλλογικής με "πολιτικά" επιχειρήματα (μην παρεξηγηθεί ο όρος) και φυσικά ευκταίο να υπογράφεται απ' το σύλλογο.. Σ' αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας όχι μόνο χωράνε αλλά και επιβάλλονται οι καταγγελίες, και εδώ δε χωράει κανένας ενδοιασμός ούτε μπαίνουν ηθικά ζητήματα στην τήρηση του νόμου.. Στο κάτω κάτω δε ζητάμε να χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, ζητάμε να κάνουν τη δουλειά τους!.. (Ενώ το να διστάζει κανείς σαν μονάδα να προχωρήσει σε προσωπική καταγγελία, είναι κατανοητό..)
Οι ελλειψεις παρατηρουνται κυριως στα γυμνασια.