0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η β φαση δε θ'αργησει να βγει αλλα θα ειναι απογοητευτικη.Γυρω στα 170 κενα υπαρχουν και κανενα στην αττικη.Αυτη η κατασταση επικρατει μεχρι σημερα.Ισως αργοτερα να παρουσιαστουν κι αλλα κενα...
Παράθεση από: jasmine στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:09:28 pm η β φαση δε θ'αργησει να βγει αλλα θα ειναι απογοητευτικη.Γυρω στα 170 κενα υπαρχουν και κανενα στην αττικη.Αυτη η κατασταση επικρατει μεχρι σημερα.Ισως αργοτερα να παρουσιαστουν κι αλλα κενα...Και ο άλλος από το υπουργείο που είπε 200-300;
Απο Δυτική Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι γίνεται χαμός απο κενά φιλολόγων......και όμως έστειλαν μόνο 1.......τι να πω..
Γιατί τα κρύβουν μόνο σε εμάς? αυτη την ερώτηση την έκανα κ άλλη φορά....στις άλλες ειδικότητες γιατί παίρνει κόσμο? φυσικούς πήρε περισσότερους, μαθηματικούς, το ίδιο. Τώρα θα πάρει κρατηθειτε 510 ακω αγγλικής κ 343 αμω..853 άτομα κ εμείς είμαστε στα 450 κ με μια β φάση που δεν την κόβω πάνω απο 200. Η jasmine είπε ότι τα κενά είναι 170 τόσα είναι σας το λεω κ εγω....δεν είναι παραπάνω απο 200 μέχρι στιγμής δηλωμενα στο σύστημα...Μήπως τελικά δεν έχουμε κενά? εγω εκει κατέληξαν....κενά δεν υπάρχουν, εκτός εάν η Διαμαντοπούλου συνομοτει εναντίον των φιλολογων. 853 καθηγητές αγγλικών α φάση.....αυτα είναι όχι σαν κ εμάς....