0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:45:14 pmΠαράθεση από: karas στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:42:52 pmΠαράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:40:51 pmΕπανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.Ωφου χτύπος....... κάποιος είσαι Κρητικός! Αυτό είχε συμβεί και σε μένα πριν λίγες βδομάδες. Ωφείλονταν σε απεργίες και καταλήψεις στη μηχανογράφηση! Ρώτα στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου
Παράθεση από: karas στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:42:52 pmΠαράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:40:51 pmΕπανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.Ωφου χτύπος....... κάποιος είσαι Κρητικός!
Παράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:40:51 pmΕπανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.Ωφου χτύπος.......
Επανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.
Καλησπέρα και από εμένα. Πήγαμε να παρουσιαστούμε σήμερα στο Μεσολόγγι για Αιτ/νία.. Όταν ρωτήσαμε πού να δηλώσουμε και πού υπάρχουν κενά, μας είπαν πως κενά προκύπτουν συνέχεια και γι'αυτό να δηλώσουμε περιοχές προτίμησης γιατί τίποτε δεν ήταν σίγουρο..
ενημέρωση από άτομο πολύ μέσα στα πράγματα: κενά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αλλά ακόμη γίνεται κατανομή ωρών και αναθέσεων τόσο στα σχολεία όσο και στη διεύθυνση!(Αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί νόμιζα ότι οι ...διεργασίες και οι αλχημείες είχαν τελειώσει.)Οι μετακινήσεις καθηγητικού πληθυσμού θα κρατήσουν καμιά δεκαριά μέρες και τότε θα μπορεί να μου πει πιο σίγουρα πράγματα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:02:09 pmΠαράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 02:38:48 pmΥπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα... Στέλλα έχω ένα φόβο... και κενά να βγουν στην Αθήνα και στον Πειραιά... υπάρχουν 70 πλεονάζοντες φιλόλογοι... που δεν έχουν ούτε γραφεία για να τους βάλουν... Δυστυχώς...Μακάρι να εργαστούμε..... ειλικρινά...Μας καταλαβαίνω όλους... Χτες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...?...και νυχτα...
Παράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 02:38:48 pmΥπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα... Στέλλα έχω ένα φόβο... και κενά να βγουν στην Αθήνα και στον Πειραιά... υπάρχουν 70 πλεονάζοντες φιλόλογοι... που δεν έχουν ούτε γραφεία για να τους βάλουν... Δυστυχώς...Μακάρι να εργαστούμε..... ειλικρινά...Μας καταλαβαίνω όλους... Χτες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...
Υπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα...
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:28:07 pmενημέρωση από άτομο πολύ μέσα στα πράγματα: κενά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αλλά ακόμη γίνεται κατανομή ωρών και αναθέσεων τόσο στα σχολεία όσο και στη διεύθυνση!(Αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί νόμιζα ότι οι ...διεργασίες και οι αλχημείες είχαν τελειώσει.)Οι μετακινήσεις καθηγητικού πληθυσμού θα κρατήσουν καμιά δεκαριά μέρες και τότε θα μπορεί να μου πει πιο σίγουρα πράγματα.Μήπως αφού γίνεται και κατανομή αναθέσεων όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσετε ενεργά με την παρουσία σας στις διευθύνσεις την εφαρμογή του ορίου των 7 ωρών;
Ίσως μέχρι να συσταθεί ο σύλλογος θα μπορούσατε να παρευρίσκεστε εκεί συχνά πυκνά και να τους τρίβετε την εγκύκλιο στη μούρη. Αν οργανώστε κάτι πάντως εγώ έρχομαι από Δράμα. Και τη Δευτέρα σκοπεύω να πάω στη Δευτεροβάθμια στη Δράμα και να ρωτήσω τον προϊστάμενο γιατί έχουν επιτρέψει σε οικονομολόγο που δεν έχει αναγνωρίσει τη δεύτερη ειδικότητά του να κάνει ιστορία