0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ συμφωνώ με όσα λέτε αλλά υπάρχουν ακόμα άτομα στη διάθεση ,αυτό δεν έχουμε καταλάβει...πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν αυτοί και μετά να δούμε τα πραγματικά κενά .Γιατί και εγώ ξέρω γύρω στα 10 κενά στην Αθήνα αλλά θα δοθούν σε όσους είναι στη διάθεση .Το ίδιο συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη !
Σ΄ευχαριστώ πολύ. Αν μάθω κάτι νεότερα από Ημαθία θα σας το γράψω.Και κάτι ακόμα ακούγεται ότι του χρόνου για να πάρει κάποιος ταμείο θα χρειάζονται 155 ένσημα αυτόματα πολλοί θα μείνουν απέξω για λίγα ένσημα. Να λοιπόν γιατί καθυστερεί να πάρει κόσμο. Για να μην χρειαστεί να τους πληρώσει όλα είναι μελετημένα πολύ καλά, τίποτα δεν είναι τυχαίο να μου το θυμηθείτε.....
Παράθεση από: Amedeus στις Οκτωβρίου 15, 2011, 10:44:25 pmΣ΄ευχαριστώ πολύ. Αν μάθω κάτι νεότερα από Ημαθία θα σας το γράψω.Και κάτι ακόμα ακούγεται ότι του χρόνου για να πάρει κάποιος ταμείο θα χρειάζονται 155 ένσημα αυτόματα πολλοί θα μείνουν απέξω για λίγα ένσημα. Να λοιπόν γιατί καθυστερεί να πάρει κόσμο. Για να μην χρειαστεί να τους πληρώσει όλα είναι μελετημένα πολύ καλά, τίποτα δεν είναι τυχαίο να μου το θυμηθείτε.....Τιποτα δεν κανουν τυχαια...ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι προμελετημένα...Πολυ λογικό φαινεται αυτο με το ταμείο ανεργιας...αλλωστε θα κοψουν απο παντου..γιατι όχι και απο κει...ενα ειναι σιγουρο....ειναι πολλα πραγματα...χαζη παντως με τιποτα...
Παιδιά κενά υπάρχουν απλώς δεν τα δίνουν οι προϊστάμενοι στις δευτεροβάθμιες για να δείξουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Αυτό το έμαθα από την δευτεροβάθμια που πήγα για να αναλάβω υπηρεσία η οποία αν και είχε τα κενά από την α φάση δεν τα έδινε. Επειδή οι προϊστάμενοι είναι του κυβερνώντος κόμματος έχουν πάρει γραμμή να μην εμφανίζουν τα κενά. Θα τα δώσουν σιγά-σιγά. Δεν νομίζω να πιστεύεται ότι ολόκληρη Θεσσαλονίκη δεν έχει ένα κενό..... Και η Ημαθία όπου πήγα εγώ να δώσει στην β φάση 6 κενά!!!! Ήμαρτον...