0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ...τοπιασα...μη φωναζεις καλε...
και κατι πιο αισιοδιξο.σκεφτειτε να ειχαμε βαλει κουτι να πηγαιναμε αλλου για αλλου με μισθο 850 πια ,να αργουσαν να πληρωσουν ,οπως συνηθιζεται κ του χρονου μηδαμινη δυνατοτητα αναπληρωσης.ποιο το κερδος?
συναδελφοι καλημερα.η ενημερωση μου για ζεπ ειναι η εξης΄.μιλησα με το τμημα διευθυνσης σπουδων δευτεροβαθμιας του υπουργειου κ μου ειπαν οτι πρεπει να βγει συγκεκριμενη αποφαση που να οριζει συγκεκριμενες σχολικες μοναδες ζεπ για δευτεροβαθμια.η αποφαση που ειχε βγει μου ειπαν οτι αφορουσε πρωτοβαθμια στην οποια οριζαν σχολεια.οταν γινει αυτη η διαδικασια θα κοινοποιηθουν τα σχολεια που εκδηλωσαν ενδιαφερον κ μετα θα καλεσουν .ακουστε ομως τι μου ειπαν.πρωτα θα καλυφθουν απο το υπαρχον μονιμο προσωπικο κι αν περρισεψει κατι θα καλεσουν κι απο εμας απο τον πινακα της ειδικης.γνωμη μου οτι θα επιλεξουν την πρωτη λυση για μηδαμινο κοστος.προσωπικα απογοητευτικα κι υστερα απο το αρθρο στο αλφα βιτα περι εφεδρειας των εκπαιδευτικων την επομενη σχολικη χρονια.αρα εμεις μαλλον στο σπιτι μας κ οι συναδελφοι που προσεληφθησαν απο την επομενη χρονια το ξεχνουν κι αυτοι.συγγνωμη για τα νεα αλλα ετσι τα αντιλαμβανομαι προς το παρον ελπιζοντας σε μια αρδην μεταβολη της καταστασης.
πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι τα κρατουν κρυφα...και στο σχολειο που ημουν περυσι....μεινανε καποιες ωρες ακάλυπτες... 8 νομίζω εχουν μεινει...αλλα δεν εχουν στειλει κανεναν...αρα οκ..οντως κενα υπάρχουν..ας ειναι πολλα.....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ