0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 04, 2011, 02:20:21 pmΠρος rozy: Το όριο των επτά (7) διδακτικών ωρών (παρ. 7) αφορά στα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης πουμπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτικός είτε από τη βασική ειδικότητά του είτε από τη δεύτερηειδικότητα, που μπορεί να του αποδοθεί.Το παραπάνω, εγώ, το αντιλαμβάνομαι ως ένα όριο 7 ωρών για μαθήματα β' ανάθεσης που δεν μπορεί να παραβιαστεί ... και, ως τώρα, δεν έχω ακούσει, διαβάσει κανένα σοβαρό επιχείρημα, γιατί κάτι - τόσο σαφές - θα πρέπει να το αντιληφθώ διαφορετικά. Αντιθέτως, γραπτά και προφορικά το Υπουργείο συμφωνεί με την ερμηνεία μου.Απομονώνεις την παράγραφο από τον τίτλο. Αν τα συσχετίσεις οδηγείσαι σε άλλο συμπέρασμα.Αυτό που ενισχύει τη θέση σας είναι η προφορική απάντηση του υπουργείου αλλά ελέγχθηκε προηγουμένως ότι σε δδε της Αττικής από το υπουργείο δόθηκε άλλη, προφορική επίσης, απάντηση. Συγγνώμη που κάνω κατάχρηση του χώρου και των προετοιμασιών σας.
Προς rozy: Το όριο των επτά (7) διδακτικών ωρών (παρ. 7) αφορά στα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης πουμπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτικός είτε από τη βασική ειδικότητά του είτε από τη δεύτερηειδικότητα, που μπορεί να του αποδοθεί.Το παραπάνω, εγώ, το αντιλαμβάνομαι ως ένα όριο 7 ωρών για μαθήματα β' ανάθεσης που δεν μπορεί να παραβιαστεί ... και, ως τώρα, δεν έχω ακούσει, διαβάσει κανένα σοβαρό επιχείρημα, γιατί κάτι - τόσο σαφές - θα πρέπει να το αντιληφθώ διαφορετικά. Αντιθέτως, γραπτά και προφορικά το Υπουργείο συμφωνεί με την ερμηνεία μου.
Να επαναλάβω την πρότασή μου.. Ζητούμε από τις δευτεροβάθμιες να μας δώσουν τα προγράμματα σπουδών των σχολείων τους? Έχουν δικαίωμα να αρνηθούν?
Δηλαδή και αγγλικών και νομικό που διδάσκουν λογοτεχνία;;; Φανταστείτε τι γίνεται πίσω απ' τις πλάτες μας. Μ' αυτά που γίνονται πώς να μην είμαστε ήδη σχεδόν 500 φιλόλογοι λιγότεροι από πέρσι;
Προς τους συντονιστές: θα πάρω τα σταθερά σας από τον Αρίστο και επικοινωνήσω με όλους σας το απόγευμα-βράδυ.Όποιος έχει αντίρρηση να την εκφράσει και να κάνετε το σύλλογο στην Αθήνα.