0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με προβλημάτισε αν ο προς διαμόρφωση σύλλογος πρέπει ν' αφορά φιλολόγους ή το σύλλογο των εκπαιδευτικών ...Προτείνω ν' αφορά φιλολόγους, λόγω κυρίως των ιδιαίτερων προβλημάτων του κλάδους μας (β' αναθέσεις, τεράστια ύλη ΑΣΕΠ, θέματα μόνο για να απορριφθεί κανείς, καμιά ουσιαστική αντιπροσώπευσή μας, ως κλάδος, κ.λ.π.)Επίσης, ως σύλλογος, αν γίνουμε, μπορούμε να συνεργαστούμε με όποιον άλλο σύλλογο (ειδικότητας ή όλων των εκπαιδευτικών), για τη διεκδίκηση κοινών αιτημάτων.
Δεν γνωρίζω ποιά είναι τα διαδικαστικά για τη σύσταση συλλόγου, αν δηλ. χρειάζεται δικηγόρος κτλ, πάντως σαν Εύα είμαι διατεθειμένη να το φτάσω ως εκεί που δεν πάει άλλο για να σταματήσει αυτή η παρακμή του κλάδου μας. Ήδη ενημέρωσα γνωστούς μου στο Αγρίνιο, που θα μαζέψουν κι άλλους ενδιαφερόμενους και θα μου στείλουν προσωπικά στοιχεία. Χρειαζόμαστε και ένα blog. Όποιος είναι γατόνι με Η/Υ ας συνδράμει.
συχαρητηρια.καιρος ητανε,τι ακριβως χρειαζεται να στειλω;
Παράθεση από: anta16 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:36:10 pmσυχαρητηρια.καιρος ητανε,τι ακριβως χρειαζεται να στειλω;Ονοματεπώνυμο και σταθερό.
στο fb Σύλλογος Αδιόριστων Φιλολόγων