0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!Πήρα το mail κι εγώ, είχα την ίδια απορία για την τράπεζα.Εθνική λοιπόν....Είμαι σε αναμονή τοποθέτησης πέραν της προσωρινής που έχουμε όλοι οι αναπληρωτές της Α Φάσης για την Α Αθήνας.Το κακό είναι ότι θα μετακινηθώ εκτός ΠΥΣΔΕ της αρχικής μου πρόσληψης.Επίσης υπάρχει αρκετή αδιαφάνεια στις τοποθετήσεις.....Σας παρακολουθώ, απλά ντρέπομαι που πληρώνομαι και....κάθομαι....επισκέπτρια....Λυπάμαι....Καλή δύναμη και υπομονή.
Παράθεση από: adigoni στις Νοεμβρίου 22, 2011, 08:53:01 amΚαλημέρα σε όλους!Πήρα το mail κι εγώ, είχα την ίδια απορία για την τράπεζα.Εθνική λοιπόν....Είμαι σε αναμονή τοποθέτησης πέραν της προσωρινής που έχουμε όλοι οι αναπληρωτές της Α Φάσης για την Α Αθήνας.Το κακό είναι ότι θα μετακινηθώ εκτός ΠΥΣΔΕ της αρχικής μου πρόσληψης.Επίσης υπάρχει αρκετή αδιαφάνεια στις τοποθετήσεις.....Σας παρακολουθώ, απλά ντρέπομαι που πληρώνομαι και....κάθομαι....επισκέπτρια....Λυπάμαι....Καλή δύναμη και υπομονή. ... σα δε ντρέπεσαι ..., σήκω όρθια ....
Καλημέρα ας μου στείλει κι εμένα κάποιος τον λογαρισμό της εθνικής. Είμαι από Θεσσαλονίκη.