0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το λογαρισμό θα τον αφήσουμε μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη,γιατί πολλοί γράφουν πως δεν προλαβαίνουν.
Καλησπέρα. Την Παρασκευή θα καταθέσω τον οβολό μου για το σύλλογο. Μπορεί όμως κάποιος να μου πει ποιο είναι το ποσό; ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους! Επιτέλους αρχίζουμε να ακουγόμαστε! Καλό θα είναι να φροντίσουμε να σταλούν επιστολές σε Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Θράκη, δηλαδή σε περιοχές όπου γίνονται πολλά... Υπάρχουν για τις περιοχές συντονιστές ή να το αναλάβει άλλος;;; Επίσης μέχρι πότε πρέπει να μας απαντήσουν από τις ΔΙΔΕ εγγράφως στις επιστολές που ήδη στείλαμε;;
Παράθεση από: katiafil στις Νοεμβρίου 24, 2011, 03:23:16 pmΚαλησπέρα σε όλους! Επιτέλους αρχίζουμε να ακουγόμαστε! Καλό θα είναι να φροντίσουμε να σταλούν επιστολές σε Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Θράκη, δηλαδή σε περιοχές όπου γίνονται πολλά... Υπάρχουν για τις περιοχές συντονιστές ή να το αναλάβει άλλος;;; Επίσης μέχρι πότε πρέπει να μας απαντήσουν από τις ΔΙΔΕ εγγράφως στις επιστολές που ήδη στείλαμε;;Για ανατολική Μακεδονία-Θράκη υπάρχει συντονίστρια και για Κρήτη νομίζω υπάρχει συντονιστής, για τα άλλα νησιά δεν ξέρω.Μέσα σε 50 μέρες πρέπει να μας απαντήσουν σύμφωνα με τη νομοθεσία.