0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασχετο.Ενω αναμενω να δω αναρτημενη στην Α
Παράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:46:28 pmΤο λογαρισμό θα τον αφήσουμε μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη,γιατί πολλοί γράφουν πως δεν προλαβαίνουν.Inw, τι εννοείς; Μετά θα κλείσει ο λογαριασμός; Ρωτώ, γιατί εγώ από κ. Μακεδονία έχω πάρει και απάντηση του τύπου "θα βάλω τα χρήματα μέσα Δεκέμβρη γιατί τότε θα πάρω άδεια". Επίσης έχω σε εκκρεμότητα άτομα που δεν απαντούν στα τηλέφωνα και επιπλέον πρέπει να δοθεί χρόνος για την προσέλκυση κι άλλων ενδιαφερόμενων (σε όλους λέω να το πουν και σε νέους ενδιαφερόμενους). Επίσης αναζητώ ακόμα όσους τυχόν είχαν αφήσει στοιχεία στον evants και δεν τα έχω όλα ακόμα, έχω όσους αρχικά απευθύνθηκαν στον aristos2 και όσους ήξερα εγώ.Όχι ,δε θα κλείσει,απλώς θα πάρουμε το ποσό την Πέμπτη για να πάμε στο δικηγόρο.Θα δώσουμε χρόνο για όποιον θέλει να συμμετάσχει.
Το λογαρισμό θα τον αφήσουμε μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη,γιατί πολλοί γράφουν πως δεν προλαβαίνουν.
συναδελφοι καλησπερα.θα συνεννοηθουμε καποιοι της αττικης για να βρεθουμε την δευτερα κ να στειλουμε επιστολες κ στις δευτεροβαθμιες της αττικης παρολο που δεν υπαρχουν στοιχεια παραβιασης του πλαφον των 7 ωρων.δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
Παράθεση από: GR στις Νοεμβρίου 24, 2011, 04:43:39 pmΑσχετο.Ενω αναμενω να δω αναρτημενη στην Α
Κατά τον κο Κάτσικα μας πήραν την ιστορία και σκούζουμε..λέτε να μην αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι άλλο στην ελληνική εκπαιδευση,πιο βαθύ και ουσιαστικό. Σαφώς η αδιοριστία και ο σταγονομετρικός ρυθμός προσλήψεων έχουν φέρει τα πράγματα εκεί που τα έχουν φέρει, κανείς δεν το αρνείται αυτό.Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τα βρώμικα παιχνίδια του Υπουργείου στα ζητήματα αυτά.Όμως... αυτα τα φαινόμεμα παρατυπιών, νοθείας και απάτης που παρατηρήθηκαν φέτος κατα κόρον πρέπει να μας αφήσουν αδιάφορους;;Δεν αποτελούν ζητήματα νομιμότητας και ηθικής. Πώς θα λειτουργήσει μία κοινότητα όταν φαινόμενα ανομίας καλύπτονται και σκεπάζονται όπως όπως.Και ερωτώ: αυτό είναι δίκαιο;