0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 28, 2011, 01:39:16 pmΓια κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο νέο σάιτ. Ας μου στείλει κάποιος πμ, μήπως με βοηθήσει.Δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο νέο σάιτ; Καλέ, βοηθήστε μεεεεε!!!!!
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο νέο σάιτ. Ας μου στείλει κάποιος πμ, μήπως με βοηθήσει.
Παράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 28, 2011, 06:18:06 pmΠαράθεση από: tonik στις Νοεμβρίου 28, 2011, 01:39:16 pmΓια κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο νέο σάιτ. Ας μου στείλει κάποιος πμ, μήπως με βοηθήσει.Δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο νέο σάιτ; Καλέ, βοηθήστε μεεεεε!!!!!Κι εγώ δυσκολεύτηκα λιγάκι! Απλά αφού δώσεις όνομα και κωδικό και mail πρέπει να περιμένεις ένα mail επιβεβαίωσης που θα σε κατευθύνει σε ένα νέο σύνδεσμο όπου ενεργοποιείς πλέον το λογαριασμό σου. Μετά από αυτή την ενεργοποίηση μπορείς να κάνεις σύνδεση στο forum
ΟΙ επιστολες στην αττιοκη εσταλησαν σημερα οπως σας ενημερωσε η συναδελφος faz.λαθος διατυπωθηκε η αποψη οτι οι υπολοιποι δεν κανουμε κατι η ειμαστε αδρανεις.καποιοι δεν εχουμε διαδικτυο στο σπιτι και δεν ειναι ευκολη η επικοινωνια.αυτα για να μην γινομαστε αντικειμενο πολλαπλων ερμηνειων οποως πολυ εσπευσμενα καποιοι μας μας απεδωσαν.να θυμισω τις προαλλες οτι σε συναντηση που πραγματοποιηθηκε στο μοναστηρακι παραβρεθηκαμε μονο 4 ατομα !προσωπικα μπορω να κινητοποιηθω οπου μου πειτε κ μπορω να παω ακομα και υπουργειο αν αποφασιστει κατι τετοιο.με το διαδικτυο δεν μπορω να βοηθησω γιατι απλα δεν εχω προσβαση.ως μελος ομως του συλλογου φυσικα κ ειμαι στην διαθεση σας.
Επιστολές που στάλθηκαν σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας1. Αθήνα Α΄ =12. Αθήνα
σας παρακαλω,στειλτε την επιστολη και στη δδε πρεβεζας