0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anestios στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 09:39:08 pmΠαράθεση από: gard στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 09:02:59 pm''12.β) Η διατύπωση της παραγράφου 7, που προβλέπει πως οι εκπαιδευτικοί στη βασική τους ειδικότητα διδάσκουν σε δεύτερη ανάθεση μέχρι 7 ώρες, ερμηνεύεται από τις ΔΔΕ ότι αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο αυτούς που έχουν δύο πτυχία. Αυτό ανατρέπει τη μέχρι σήμερα παιδαγωγική πρακτική στα σχολεία και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.Για τους παραπάνω λόγους και για να γίνει σαφέστερο το πλαίσιο ζητούμε την αναδιατύπωση της απόφασής σας στα σημεία αυτά, μετά από συζήτηση με την Ομοσπονδία μας.''tonik νομιζω οτι η ΟΛΜΕ διαμαρτυρεται διοτι οι ΔΔΕ δινουν την δυνατότητα β ανάθεσης 7 ωρών ,σε όλους τους εκπαιδευτικους και οχι μονο σε αυτους που εχουν δυο πτυχια οπως κατα την γνώμη της θα επρεπε . Και αυτο ειναι κατι που παραβιάζει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικων . Αυτό λεει . Αν καποιος αλλος το αντιλαμβάνεται διαφορετικα ας το εξηγησει ...Συμφωνώ: θεωρώ ότι η ΟΛΜΕ δέχεται τη β' ανάθεση όταν υπάρχει δεύτερο πτυχίο. Διαφορετικά ανατρέπεται η παιδαγωγική πρακτική και τα εργασιακά δικαιώματα. Νομίζω ότι η ΟΛΜΕ αρχίζει να κατεβαίνει στον πλανήτη Γη. Εμείς συνεχίζουμε!Αυτό ακριβώς λέει η ΟΛΜΕ και την ευχαριστούμε... Δηλαδή προτείνει η β ανάθεση να δίνεται μόνο σε αυτούς που έχουν δεύτερο πτυχίο, συγκεκριμένα για το δικό μας τον κλάδο να διδάσκουν φιλολογικά μαθήματα ως 7 ώρες μόνο οι συνάδελφοι που έχουν δεύτερο πτυχίο φιλοσοφικής... Σωστά... νομίζω ότι το επιχείρημα της ΟΛΜΕ πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς.. Εξαιρετική λύση στο πρόβλημα της β΄ ανάθεσης...Πραγματικά εύχομαι να έχετε εσείς δίκιο και εγώ άδικο.... εγώ δεν έχω πειστεί... φοβάμαι πως η ΟΛΜΕ θέλει να εξακολουθήσει να είναι ελεύθερη η β΄ανάθεση (χωρίς περιορισμό ωρών) για τη βασική ειδικότητα και να υπάρχει περιορισμός της β΄ανάθεσης μόνο στο β΄πτυχίο... θυμίζω ότι αιρετοί μας έλεγαν αυτό ακριβώς σε επικοινωνία μας για το θέμα αυτό... Ίσως η επικοινωνία του συλλόγου με την ΟΛΜΕ το αποσαφηνίσει.
Παράθεση από: gard στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 09:02:59 pm''12.β) Η διατύπωση της παραγράφου 7, που προβλέπει πως οι εκπαιδευτικοί στη βασική τους ειδικότητα διδάσκουν σε δεύτερη ανάθεση μέχρι 7 ώρες, ερμηνεύεται από τις ΔΔΕ ότι αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο αυτούς που έχουν δύο πτυχία. Αυτό ανατρέπει τη μέχρι σήμερα παιδαγωγική πρακτική στα σχολεία και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.Για τους παραπάνω λόγους και για να γίνει σαφέστερο το πλαίσιο ζητούμε την αναδιατύπωση της απόφασής σας στα σημεία αυτά, μετά από συζήτηση με την Ομοσπονδία μας.''tonik νομιζω οτι η ΟΛΜΕ διαμαρτυρεται διοτι οι ΔΔΕ δινουν την δυνατότητα β ανάθεσης 7 ωρών ,σε όλους τους εκπαιδευτικους και οχι μονο σε αυτους που εχουν δυο πτυχια οπως κατα την γνώμη της θα επρεπε . Και αυτο ειναι κατι που παραβιάζει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικων . Αυτό λεει . Αν καποιος αλλος το αντιλαμβάνεται διαφορετικα ας το εξηγησει ...Συμφωνώ: θεωρώ ότι η ΟΛΜΕ δέχεται τη β' ανάθεση όταν υπάρχει δεύτερο πτυχίο. Διαφορετικά ανατρέπεται η παιδαγωγική πρακτική και τα εργασιακά δικαιώματα. Νομίζω ότι η ΟΛΜΕ αρχίζει να κατεβαίνει στον πλανήτη Γη. Εμείς συνεχίζουμε!Αυτό ακριβώς λέει η ΟΛΜΕ και την ευχαριστούμε... Δηλαδή προτείνει η β ανάθεση να δίνεται μόνο σε αυτούς που έχουν δεύτερο πτυχίο, συγκεκριμένα για το δικό μας τον κλάδο να διδάσκουν φιλολογικά μαθήματα ως 7 ώρες μόνο οι συνάδελφοι που έχουν δεύτερο πτυχίο φιλοσοφικής... Σωστά... νομίζω ότι το επιχείρημα της ΟΛΜΕ πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς.. Εξαιρετική λύση στο πρόβλημα της β΄ ανάθεσης...
''12.β) Η διατύπωση της παραγράφου 7, που προβλέπει πως οι εκπαιδευτικοί στη βασική τους ειδικότητα διδάσκουν σε δεύτερη ανάθεση μέχρι 7 ώρες, ερμηνεύεται από τις ΔΔΕ ότι αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο αυτούς που έχουν δύο πτυχία. Αυτό ανατρέπει τη μέχρι σήμερα παιδαγωγική πρακτική στα σχολεία και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.Για τους παραπάνω λόγους και για να γίνει σαφέστερο το πλαίσιο ζητούμε την αναδιατύπωση της απόφασής σας στα σημεία αυτά, μετά από συζήτηση με την Ομοσπονδία μας.''tonik νομιζω οτι η ΟΛΜΕ διαμαρτυρεται διοτι οι ΔΔΕ δινουν την δυνατότητα β ανάθεσης 7 ωρών ,σε όλους τους εκπαιδευτικους και οχι μονο σε αυτους που εχουν δυο πτυχια οπως κατα την γνώμη της θα επρεπε . Και αυτο ειναι κατι που παραβιάζει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικων . Αυτό λεει . Αν καποιος αλλος το αντιλαμβάνεται διαφορετικα ας το εξηγησει ...Συμφωνώ: θεωρώ ότι η ΟΛΜΕ δέχεται τη β' ανάθεση όταν υπάρχει δεύτερο πτυχίο. Διαφορετικά ανατρέπεται η παιδαγωγική πρακτική και τα εργασιακά δικαιώματα. Νομίζω ότι η ΟΛΜΕ αρχίζει να κατεβαίνει στον πλανήτη Γη. Εμείς συνεχίζουμε!
Καλημέρα! Ως νέο μέλος στην παρέα σας παρακαλώ ενημερώστε με για το πώς μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ στο σύλλογο. Ευχαριστώ!
Συνάδελφοι, η ιστορία δίνεται ως β' ανάθεση και στους καθηγητές της Οικιακής Οικονομίας! Το γνωρίζαμε;
Παράθεση από: GERMANOS στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 10:45:36 pmΠαράθεση από: gard στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 09:02:59 pm''12.β) Η διατύπωση της παραγράφου 7, που προβλέπει πως οι εκπαιδευτικοί στη βασική τους ειδικότητα διδάσκουν σε δεύτερη ανάθεση μέχρι 7 ώρες, ερμηνεύεται από τις ΔΔΕ ότι αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο αυτούς που έχουν δύο πτυχία. Αυτό ανατρέπει τη μέχρι σήμερα παιδαγωγική πρακτική στα σχολεία και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.Για τους παραπάνω λόγους και για να γίνει σαφέστερο το πλαίσιο ζητούμε την αναδιατύπωση της απόφασής σας στα σημεία αυτά, μετά από συζήτηση με την Ομοσπονδία μας.''tonik νομιζω οτι η ΟΛΜΕ διαμαρτυρεται διοτι οι ΔΔΕ δινουν την δυνατότητα β ανάθεσης 7 ωρών ,σε όλους τους εκπαιδευτικους και οχι μονο σε αυτους που εχουν δυο πτυχια οπως κατα την γνώμη της θα επρεπε . Και αυτο ειναι κατι που παραβιάζει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικων . Αυτό λεει . Αν καποιος αλλος το αντιλαμβάνεται διαφορετικα ας το εξηγησει ...Συμφωνώ: θεωρώ ότι η ΟΛΜΕ δέχεται τη β' ανάθεση όταν υπάρχει δεύτερο πτυχίο. Διαφορετικά ανατρέπεται η παιδαγωγική πρακτική και τα εργασιακά δικαιώματα. Νομίζω ότι η ΟΛΜΕ αρχίζει να κατεβαίνει στον πλανήτη Γη. Εμείς συνεχίζουμε!Αυτό ακριβώς λέει η ΟΛΜΕ και την ευχαριστούμε... Δηλαδή προτείνει η β ανάθεση να δίνεται μόνο σε αυτούς που έχουν δεύτερο πτυχίο, συγκεκριμένα για το δικό μας τον κλάδο να διδάσκουν φιλολογικά μαθήματα ως 7 ώρες μόνο οι συνάδελφοι που έχουν δεύτερο πτυχίο φιλοσοφικής... Σωστά... νομίζω ότι το επιχείρημα της ΟΛΜΕ πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς.. Εξαιρετική λύση στο πρόβλημα της β΄ ανάθεσης...Πραγματικά εύχομαι να έχετε εσείς δίκιο και εγώ άδικο.... εγώ δεν έχω πειστεί... φοβάμαι πως η ΟΛΜΕ θέλει να εξακολουθήσει να είναι ελεύθερη η β΄ανάθεση (χωρίς περιορισμό ωρών) για τη βασική ειδικότητα και να υπάρχει περιορισμός της β΄ανάθεσης μόνο στο β΄πτυχίο... θυμίζω ότι αιρετοί μας έλεγαν αυτό ακριβώς σε επικοινωνία μας για το θέμα αυτό... Ίσως η επικοινωνία του συλλόγου με την ΟΛΜΕ το αποσαφηνίσει.