*

Αποστολέας Θέμα: Δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Θεολόγων  (Αναγνώστηκε 24030 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Θεολόγων
« στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 04:38:55 pm »
Μέσα σε αυτό το θέμα θα καταλήξουμε μετά από διάλογο στη σύνταξη ενός κειμένου αρχικά και μετά ενός συλλόγου ως μέσου πίεσης και υπεράσπισης του κλάδου μας και κυρίως των δικαιωμάτων μας ως αδιόριστοι θεολόγοι, άνεργοι, αναπληρωτές, πρώήν ωρομίσθιοι, επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Δημιουργία Συλλόγου Αδιόριστων Θεολόγων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:33 »

Αποσυνδεδεμένος ioanniagk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 04:48:08 pm »
Μέσα σε αυτό το θέμα θα καταλήξουμε μετά από διάλογο στη σύνταξη ενός κειμένου αρχικά και μετά ενός συλλόγου ως μέσου πίεσης και υπεράσπισης του κλάδου μας και κυρίως των δικαιωμάτων μας ως αδιόριστοι θεολόγοι, άνεργοι, αναπληρωτές, πρώήν ωρομίσθιοι, επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ.
Προτείνω να μην δημιουργήσετε έναν μονό σύλλογο θεολόγων αλλά πολλούς με βάση το πανεπιστήμιο που αποφοίτησε ο καθένας. Έτσι έτσι 1000 συλλόγους, η απόλυτη διάσπαση ο καθένας για πάρτη του. Και το υπουργείο πανηγυρίζει γιορτάζει με τέτοιες ενέργειες και του χρόνου αναπληρωτές το Μάρτιο. Α ρε γλέντια!!! Και μετά θα φταίει ΟΛΜΕ που δεν ασχολείται μαζί μας και όχι εμείς που δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε. 

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 05:15:09 pm »
Προτείνω να μην δημιουργήσετε έναν μονό σύλλογο θεολόγων αλλά πολλούς με βάση το πανεπιστήμιο που αποφοίτησε ο καθένας. Έτσι έτσι 1000 συλλόγους, η απόλυτη διάσπαση ο καθένας για πάρτη του. Και το υπουργείο πανηγυρίζει γιορτάζει με τέτοιες ενέργειες και του χρόνου αναπληρωτές το Μάρτιο. Α ρε γλέντια!!! Και μετά θα φταίει ΟΛΜΕ που δεν ασχολείται μαζί μας και όχι εμείς που δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε. 
Η πράξη αυτή δεν είναι διασπαστική, αλλά αποτέλεσμα της αδιαφορίας προς τους αδιόριστους θεολόγους. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να απολογηθώ προσωπικά. Ούτε ν'αρχίσω να κατονομάζω συλλόγους ,φορείς ή συνδικαλιστές της ολμε πως μας αντιμετωπίζουν σήμερα.
ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΌΜΑΣΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος ioanniagk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 05:31:44 pm »
Η πράξη αυτή δεν είναι διασπαστική, αλλά αποτέλεσμα της αδιαφορίας προς τους αδιόριστους θεολόγους. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να απολογηθώ προσωπικά. Ούτε ν'αρχίσω να κατονομάζω συλλόγους ,φορείς ή συνδικαλιστές της ολμε πως μας αντιμετωπίζουν σήμερα.
ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΌΜΑΣΤΕ.
Συμφωνώ απόλυτα ξεχνάμε όμως ότι η ΟΛΜΕ είμαστε εμείς. Εμείς τους εκλέξαμε αυτοί μας αξίζουν. Ζητάω συγγνώμη αν φάνηκε ειρωνικό δεν το ήθελα ειλικρινά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:33 »

Αποσυνδεδεμένος xrysadim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 08:23:37 pm »
αν ειναι σου ειναι ευκολο mrtheo θα ηθελα να μου υποδειξεις τον τροπο με τον οποιο μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι σου και να σου στειλουμε τα στοιχεια μας!συγγνωμη αλλα δεν τα εχω και πολυ καλα με την τεχνολογια!

Αποσυνδεδεμένος aganaktismeni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 08:25:18 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι, αποφάσισα κι εγώ να συμμετάσχω στο φόρουμ γιατί είμαι μια αγανακτισμένη αδιόριστη θεολόγος. Περιμένω κι εγώ β' φάση αλλά δεν βλέπω φως...η κατάσταση γενικά όπως όλοι γνωρίζουμε είναι τραγική αλλά και ο κλάδος μας ακόμη τραγικότερος. Η αλήθεια είναι ότι βαράμε διάλυση ως χώρα και κάθε προσπάθεια αντίδρασης φαίνεται να πέφτει στο κενό, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να αγωνιζόμαστε. Μακάρι να υπάρξει κάποια κινητοποίηση στον κλάδο μας για το καλό μας.

Αποσυνδεδεμένος penkasidy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Finche c'e vita c'e speranza
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 08:28:27 pm »
Δεν καταλαβαινω ακριβως σε τι αναφερεσαι? Ειναι για την παρτη τη δικη μου ή του καθε συναδελφου εδω, το να δημιουργηθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας συλλογος μεσω του οποιου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αντιδρασουμε στην ασχημη κατασταση η οποια οσο παει και γινεται χειροτερη???
ΠΕ01

Αποσυνδεδεμένος penkasidy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Finche c'e vita c'e speranza
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 08:31:17 pm »
Ενημερωστε συναδελφοι και τους γνωστους σας θεολογους, ετσι ωστε ολοι μαζι να συνταξουμε ενα κειμενο διαμαρτυριας κατα ολων αυτων των πραγματων που μας διαλυουν επαγγελματικα και φτανουν να επηρεαζουν και την προσωπικη μας ζωη! Μπορουμε με προσωπικα μηνυματα να επικοινωνουμε μεταξυ μας για την ανταλλαγη προσωπικων στοιχειων.
ΠΕ01

xaan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 11:21:54 pm »
...Τη στιγμή που η ΟΛΜΕ έχει ...αλλεργία με τα Θρησκευτικά και τον κλάδο μας,

...τη στιγμή που η Π.Ε.Θ (το επιστημονικό και συνδικαλιστικό όργανο των θεολόγων) προτιμά να ασχολείται με την ...οικονομική κρίση και τις ...εγκυκλίους του μητροπολίτη Μεσoγαίας, παρά με τα προβλήματα αδιοριστίας που πλήττουν πτυχιούχους του κλάδου μας,

νομίζω ότι η δημιουργία Συλλόγου Αδιορίστων Θεολόγων όχι μόνο δεν είναι κακή ιδέα, αλλά αποτελεί μονόδρομο.

Παράλληλα θα συνιστούσα,

1ον) να πλαισιώσετε, ως μέλη, και την Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών (ΠΕΑ), την μόνη, κατά τη γνώμη μου, εκπαιδευτική οργάνωση, που έχει  σταθεί δυναμικά και αποφασιστικά στο πλευρό των αδιόριστων συναδέλφων θεολόγων και ου μόνον, και,

2ον) Να δημιουργήσετε μια (αποκλειστικά δική σας) ιστοσελίδα ή ιστολόγιο, τόσο για να προβάλλετε συστηματικά τα αιτήματά σας, όσο και για να συντονίζεσθε σε οργανωτικό επίπεδο.

(Καλή δύναμη!)

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 10:59:37 am »
...Τη στιγμή που η ΟΛΜΕ έχει ...αλλεργία με τα Θρησκευτικά και τον κλάδο μας,

...τη στιγμή που η Π.Ε.Θ (το επιστημονικό και συνδικαλιστικό όργανο των θεολόγων) προτιμά να ασχολείται με την ...οικονομική κρίση και τις ...εγκυκλίους του μητροπολίτη Μεσoγαίας, παρά με τα προβλήματα αδιοριστίας που πλήττουν πτυχιούχους του κλάδου μας,

νομίζω ότι η δημιουργία Συλλόγου Αδιορίστων Θεολόγων όχι μόνο δεν είναι κακή ιδέα, αλλά αποτελεί μονόδρομο.

Παράλληλα θα συνιστούσα,

1ον) να πλαισιώσετε, ως μέλη, και την Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών (ΠΕΑ), την μόνη, κατά τη γνώμη μου, εκπαιδευτική οργάνωση, που έχει  σταθεί δυναμικά και αποφασιστικά στο πλευρό των αδιόριστων συναδέλφων θεολόγων και ου μόνον, και,

2ον) Να δημιουργήσετε μια (αποκλειστικά δική σας) ιστοσελίδα ή ιστολόγιο, τόσο για να προβάλλετε συστηματικά τα αιτήματά σας, όσο και για να συντονίζεσθε σε οργανωτικό επίπεδο.

(Καλή δύναμη!)
Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις συμβουλές σας.

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 11:05:55 am »
αν ειναι σου ειναι ευκολο mrtheo θα ηθελα να μου υποδειξεις τον τροπο με τον οποιο μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι σου και να σου στειλουμε τα στοιχεια μας!συγγνωμη αλλα δεν τα εχω και πολυ καλα με την τεχνολογια!
Για προσωπικό μήνυμα, πατάς πάνω στο όνομα του χρήστη, σε βγάζει στο προφίλ του, πατάς προσωπικό μηνυμα , το γράφεις και το στελνεις.Ας γνωριστούμε έτσι, κι όταν προχωρήσει και καταλήξουμε σε αρχικό κείμενο, επιλέγουμε μια  επιτροπή από εμάς που θα τρέξει περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος anta16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 11:07:33 am »
καλη δυναμη......(πε 02)

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 11:30:12 am »
Καλή αρχή!
Όπως είχα προτείνει σε άλλο topic μας, είναι ανάγκη να αποσταλεί σύντομα ένα κείμενο που να αναφέρει:
-παράταση της μεταβατικής περιόδου και διορισμός με το ισχύον σύστημα
-άμεση κάλυψη των κενών με αναπληρωτές θεολόγους
-Δεν δεχόμαστε: κάλυψη των κενών από συναδέλφους με δήθεν β΄ανάθεση, αν γίνει, πρέπει να είναι μόνο από κάτοχο πτυχίου θεολογικής σχολής.
-Καλύτερη ενημέρωση και υπεύθυνη από τους αρμόδιους του υπουργείου και τα  ΠΥΣΔΕ για τα κενά και τις β΄αναθέσεις
-Άμεση συστράτευση και των μονιμων θεολόγων (όπου βλέπουν παρατυπίες να το αναφέρουν δημόσια και γραπτα)
Όσον αφορά για τη θέση του μαθήματος μας στο Νέο Σχολείο πλέον έχει αποφασιστεί, μένει να τονίσουμε την αξία του και τη συμβολή του.
Αργότερα, αν καταφέρουμε να συσταθεί σύλλογος, θα γράψουμε περισσότερα στο καταστατικό μας.
Πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ μας και καλή συνενόηση. Στα προσωπικά μηνύματα εκτός από  το όνομα, ας αναφέρουμε τηλ. και τόπο κατοικίας. Ελπίζω με τη β' φάση όταν έρθει, μην ξεχαστει η προσπάθεια, παλεύουμε και για όσους  θα είναι εκτός τάξης αλλά και για την αβεβαιώτητα των αναπληρωτών.
Ποιος συνάδελφος είναι καλός στο γραπτό λόγο να συντάξει το κείμενο;
Καλή είναι η ιδέα του ιστολογίου που ανέφερε ο συνάδελφος, ποιος είναι καλός σε αυτά;
Προσωπικά, μπορώ να βοηθήσω στη δημιουργία ομάδας στο facebook.

Αποσυνδεδεμένος mrtheo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 11:34:02 am »
Ενημερωστε συναδελφοι και τους γνωστους σας θεολογους, ετσι ωστε ολοι μαζι να συνταξουμε ενα κειμενο διαμαρτυριας κατα ολων αυτων των πραγματων που μας διαλυουν επαγγελματικα και φτανουν να επηρεαζουν και την προσωπικη μας ζωη! Μπορουμε με προσωπικα μηνυματα να επικοινωνουμε μεταξυ μας για την ανταλλαγη προσωπικων στοιχειων.
Σήμερα θα στείλω γύρω στα 15  ενημερωτικά mail  και  θα τηλ. σε άλλους 10  που ξέρω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)