0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο Μπρατης στη
Αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ, αν δηλαδή, "έπαιξε" στις ειδήσεις το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:12:30 pmΑυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ, αν δηλαδή, "έπαιξε" στις ειδήσεις το θέμα.Μπα, ούτε αυτή η είδηση ούτε ότι σα σήμερα απελευθερώθηκε η Αθήνα από τους Γερμανούς.
Προς Μάρκο: της επανάστασης προηγείται η συνειδητοποίηση. Και αυτό είναι μια αργή διαδικασία.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:39:41 pm... Απορω τί περιμένουμε και δεν επαναστατουμε?....Εδώ δεν υπάρχει κτήριο στους δήμους που να μη βρίσκεται υπό κατάληψη. Το κέντρο είναι κλειστό σε καθημερινή βάση. Τα σχολεία τελούν υπό κατάληψη. Οι λογαρισμοί της ΔΕΗ δεν μπορούν να εκδοθούν, γιατί εργαζόμενοι κατέλαβαν τα εκδοτήρια. Οι συγκοινωνίες έχουν κατεβάσει ρολά. Άνθρωποι αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια. Από την επόμενη εβδομάδα παραλύει η χώρα και έπεται συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε, την επιβεβαίωση των ΜΜΕ, για να καταλάβουμε ότι η επανάσταση έχει ήδη αρχίσει;
... Απορω τί περιμένουμε και δεν επαναστατουμε?....
Προς Chrysoulaki:τα σκουπίδια που δε φαίνονται να φοβάσαι. Αυτά που βλέπεις να έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Τουλάχιστον, δεν οδηγούν σε αυτοκτονίες.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:12:48 pmΠρος Chrysoulaki:τα σκουπίδια που δε φαίνονται να φοβάσαι. Αυτά που βλέπεις να έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Τουλάχιστον, δεν οδηγούν σε αυτοκτονίες. Oχι μονο δεν οδηγουν αλλα μπορει και να αποτρεψουν.Σκεψου να φυγεις απο το τριτο και να καρφωθεις στα σκουπιδια..
Επειδή έχω 3 εβδομάδες να κάνω μάθημα, λόγω κατάληψης, ας πρήξω λιγάκι εσάς με τα δασκαλιστικά μου. Προς Μάρκο: της επανάστασης προηγείται η συνειδητοποίηση. Και αυτό είναι μια αργή διαδικασία.