0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γλώσσα είναι υπέροχη. Και ένα καλό ιδιαίτερο σου ανοίγει τους ορίζοντες να την εκμεταλευτείς. Επιπλέον στα ιδιαίτερα μπορείς να πειραματιστείς με σύγχρονες μεθόδους και να ακολουθήσεις εξατομικευμένη διδασκαλία. Κάτι που δεν επιτρέπεται στο φροντιστήριο και σίγουρα ποτέ δε θα γίνει στο δημόσιο σχολείο. 'Οταν παρουσίασα την πτυχιακή μου εργασία πριν από 1 μήνα. στο τέλος μου κάνουν την εξής ερώτηση: Ωραία όλα αυτά που μας παρουσιάσατε αλλά πως μπορείτε να εφαρμόσετε σε μια τάξη έστω φροντιστηριακή? Και δυστυχώς για όλους μας η απάντηση ήταν: ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δε θα γίνει εκτός κι αν αποκτήσω δικό μου φροντιστήριο ή γίνω υπεύθυνη για τα ΔΕΠΠΣ Και η φράση κλειδί: innovation and novel practises. Που υπάρχει χώρος και διάθεση για καινοτομία σε μια τάξη? Τί να προλάβεις όταν καταλήγεις σε μια τάξη 25-30 παιδιών στα τέλη Οκτώβρη? 'Η σε ένα φροντιστήριο που ο διευθυντής ξέρει πάντα καλύτερα από σένα τί πρέπει να γίνει? Και όλοι νοιάζονται για τις δημόσιες σχέσεις ενώ εσύ που νοιάζεσαι για τα παιδιά βρίσκεσαι στη μέση με τα χέρια δεμένα και το πιστόλι στον κρόταφο Συγγνώμη για το άσχετο και την απαισιοδοξία αλλά αυτοί ήταν η συνειρμοί μου και είπα να τους μοιραστώ μαζί σας μια που ξέρω ότι οι περισσότεροι μάλλον θα συμφωνήσετε. 'Αλλωστε εδώ μέσα έχουμε γίνει λίγο πολύ σαν 'οικογένεια'.Και, συγγνώμη MARKOS, δε θα το ξανακάνω.
Να σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:44:19 pmΝα σας ρωτησω κατι? Τωρα που δεν μας καλεσαν ακομη και δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι,,σκεφτηκατε να ψαξετε για δουλεια? ή καποιοι δουλευετε ηδη σε φροντιστηριο ή καπου αλλου?Εγώ έχω ιδιαίτερα, γιατί σκέφτηκα πως αν δε με πάρουν, τουλάχιστον να βγαίνουμε κάπως...Το φροντιστήριο το σταμάτησα και γω όταν με πήραν ωρομίσθια πρώτη φορά, και καλύτερα, γιατί εκεί μέσα είδα πράματα και θάματα. Δήθεν καθηγητές και καθηγήτριες να προφέρουν το ψαλίδι "σκίζορζ" και τη Δευτέρα "Μον-ντάι"
Δήθεν καθηγητές και καθηγήτριες να προφέρουν το ψαλίδι "σκίζορζ" και τη Δευτέρα "Μον-ντάι"
+++++++++++++++++++++++++++++++Να κλίνουν το ρήμα Have με αντιστροφή και χωρίς το got, να χωρίζουν το cannot και να επιμένουν ότι εσύ το κάνεις λάθος, να θεωρούν έγκλημα τη χρήση λεξικού ή την παραδοχή ότι δεν είσαι αλάθητος αλλά μπορείς να ελέγξεις κάτι και την επόμενη φορά να είσαι 100% σίγουρος και ............ το αγαπημένο μου: όταν δεν ξέρεις κάτι λες απλά ότι σου κατέβει, μην τυχόν και ψιλιαστούν ότι δεν τα ξέρεις όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνάδελφοι συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά μου φαίνεται ότι πάλι αλλάζουμε το θέμα... Ας ελπίσουμε αύριο να μάθουμε κανένα νεότερο για τοποθετήσεις κ κενά...
Παράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 01:44:02 amΣυνάδελφοι συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά μου φαίνεται ότι πάλι αλλάζουμε το θέμα... Ας ελπίσουμε αύριο να μάθουμε κανένα νεότερο για τοποθετήσεις κ κενά...Σωστά... Αν πάρω τηλ. π.χ. σε κάποια δευτεροβάθμια που με ενδιαφέρει θα με ενημερώσουν για τα κενά;
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 02:02:25 amΠαράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 01:44:02 amΣυνάδελφοι συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά μου φαίνεται ότι πάλι αλλάζουμε το θέμα... Ας ελπίσουμε αύριο να μάθουμε κανένα νεότερο για τοποθετήσεις κ κενά...Σωστά... Αν πάρω τηλ. π.χ. σε κάποια δευτεροβάθμια που με ενδιαφέρει θα με ενημερώσουν για τα κενά;Αν έχουν διάθεση, μπορεί να σου απαντήσουν...
Παράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 10:34:04 pm Δήθεν καθηγητές και καθηγήτριες να προφέρουν το ψαλίδι "σκίζορζ" και τη Δευτέρα "Μον-ντάι" για την προφορά δεν θα το κάνω θέμα γιατί ακόμα και όταν τα αγγλικά μας ακούγονται καλά στους Έλληνες συναδέλφους και μαθητές, ένας native speaker όταν μας ακούει 'γελάει'. Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 19, 2011, 11:23:33 pm +++++++++++++++++++++++++++++++Να κλίνουν το ρήμα Have με αντιστροφή και χωρίς το got, να χωρίζουν το cannot και να επιμένουν ότι εσύ το κάνεις λάθος, να θεωρούν έγκλημα τη χρήση λεξικού ή την παραδοχή ότι δεν είσαι αλάθητος αλλά μπορείς να ελέγξεις κάτι και την επόμενη φορά να είσαι 100% σίγουρος και ............ το αγαπημένο μου: όταν δεν ξέρεις κάτι λες απλά ότι σου κατέβει, μην τυχόν και ψιλιαστούν ότι δεν τα ξέρεις όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο με το have got τραγικό και το cannot πρέπει να ομολογήσω οτι το έμαθα στο πανεπιστήμιο γιατί μέχρι τότε δεν μου το είχε διορθώσει κανείς Αλλά το να πιστεύεις οτι πρέπει να τα ξέρεις όλα για να θεωρείσαι καλός καθηγητής σημαίνει οτι απλά δεν έχεις ψάξει αρκετά το αντικείμενο για να αντιληφθείς πόσα πολλά δεν ξέρεις. Πάντως δόξα το θεό δεν έχω δει πολλούς τέτοιους καθηγητές. Μήπως όλοι αυτοί είχαν απλά ένα Proficiency;
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 01:26:27 amΠαράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 10:34:04 pm Δήθεν καθηγητές και καθηγήτριες να προφέρουν το ψαλίδι "σκίζορζ" και τη Δευτέρα "Μον-ντάι" για την προφορά δεν θα το κάνω θέμα γιατί ακόμα και όταν τα αγγλικά μας ακούγονται καλά στους Έλληνες συναδέλφους και μαθητές, ένας native speaker όταν μας ακούει 'γελάει'. Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 19, 2011, 11:23:33 pm +++++++++++++++++++++++++++++++Να κλίνουν το ρήμα Have με αντιστροφή και χωρίς το got, να χωρίζουν το cannot και να επιμένουν ότι εσύ το κάνεις λάθος, να θεωρούν έγκλημα τη χρήση λεξικού ή την παραδοχή ότι δεν είσαι αλάθητος αλλά μπορείς να ελέγξεις κάτι και την επόμενη φορά να είσαι 100% σίγουρος και ............ το αγαπημένο μου: όταν δεν ξέρεις κάτι λες απλά ότι σου κατέβει, μην τυχόν και ψιλιαστούν ότι δεν τα ξέρεις όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο με το have got τραγικό και το cannot πρέπει να ομολογήσω οτι το έμαθα στο πανεπιστήμιο γιατί μέχρι τότε δεν μου το είχε διορθώσει κανείς Αλλά το να πιστεύεις οτι πρέπει να τα ξέρεις όλα για να θεωρείσαι καλός καθηγητής σημαίνει οτι απλά δεν έχεις ψάξει αρκετά το αντικείμενο για να αντιληφθείς πόσα πολλά δεν ξέρεις. Πάντως δόξα το θεό δεν έχω δει πολλούς τέτοιους καθηγητές. Μήπως όλοι αυτοί είχαν απλά ένα Proficiency;Αν τώρα σου πω ότι το τελευταίο 'φρούτο' ήταν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου?