0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν γνωρίζει κανείς για Αττική πως πήγαν τα πράγματα σήμερα με τις τοποθετήσεις, αν παρουσιάστηκαν όλοι , κενά κλπ., να μας πει....
Πιστεύετε ότι θα υπάρξει β' φάση? Να πω ότι από αυτά που ακούω αρκετοί αποφάσισαν να μην παρουσιαστούν,συν το γεγονός ότι από τις απεργίες γίνεται ένα μπάχαλο στις τοποθετήσεις. Ακουστηκε κατι απο τον Μπρατη?
δεν γινεται να μην υπαρξει β΄φαση, ειναι πολλα τα κενα ακομη
Καλημέρα σε όλους!! Έχω αρχίσει να ανησυχω μήπως γίνει καμιά στραβή κ ακυρωθεί η πρόσληψή μου (που έγινε στις 14.10 στη Δ΄Κύκλάδων)! Την προηγούμενη εβδομάδα που "έτρεχαν" κ οι απεργίες παντού, δε μπορούσα να παρουσιαστώ στη ΔΔ Κυκλάδων (Σύρος). Σε τηλ/κή συνομιλία στις 17/10 μου είπαν να τους στείλω μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αποδέχομαι την πρόσληψη. Με τις νέες απεργίες δε μπόρεσα να πάω ούτε την Πέμπτη 20.10, οπότε κ τους ξανατηλεφώνησα για να τους εξηγήσω το πρόβλημα κ άν ήθελαν να τους έστελνα με fax τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μή χάσω τη θέση. Ο κύριος που μου μίλησε μου είπε, εν τέλει, να μήν κάνω τον κόπο να παρουσιαστώ στη Σύρο για μια υπογραφή κ να τηλ. στη ΔΔ Κυκλάδων την Παρασκευή 21.10 για να μου πουν σε ποιό σχολείο τελικά είναι να παρουσιαστώ κ να πάω εκεί απευθείας. Την Παρασκευή ...δεν βρήκα κανέναν στο τηλ/νο κ ας έπαιρνα μέχρι τις 2:30μμ... Τώρα τί γίνεται;;; Θα χάσω τη θέση;;; Περιττο, δε, να πω ότι έχει προκυρηχθεί καινούρια απεργία στα καράβια κ αναμένεται, αν ψηφιστεί κ 3μερη απεργία της ΟΛΜΕ...