0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας παρει καποιος τηλ να ρωτησει αν ξερουν ποτε θα βγει η β φαση(εγω εχω τηλ πολλες φορες,μη με βρισουν)το τηλ ειναι 2103443084.
Παράθεση από: ioannina στις Οκτωβρίου 27, 2011, 10:19:23 amας παρει καποιος τηλ να ρωτησει αν ξερουν ποτε θα βγει η β φαση(εγω εχω τηλ πολλες φορες,μη με βρισουν)το τηλ ειναι 2103443084.Προσπαθώ αλλά μιλάει!!!
Πηρα κι εγω τηλεφωνο, τωρα μολις, αλλα επισης δεν το σηκωνει κανενας...μηπως εχουν ημιαργια σημερα κι εχουν φυγει;
Δηλ. τα πρώτα 66 κενά για ΑΚΩ θα είναι απο τον προυπολογισμό; μπράβο... δεν περίμενα να βάλουν τπτ απο την τσέπη τους.Όσο για το νούμερο δεν είναι άσχημο αλλά το θέμα είναι να έχει κενά στις περιοχές που δηλώσαμε...Μα τι γίνεται με την δευτεροβάθμια; κανένα νέο;
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ "ΤΡΕΞΕΙ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΩΣ ΕΞΗΣ΄...ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 90,ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΕΡ.55,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ)ΠΕΡ.215,ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΕΡ. 85(30 ΕΣΠΑ ,55ΚΡΑΤ. ΠΡΟΥΠ.),ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡ. 25.ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...Από το fb του Μπράτη...Τα κενά ολοένα και λιγοστεύουν και καθόλου δεν μ'αρεσει αυτο...