0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύετε οτι δε θα πάρει σήμερα αμω?
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 01, 2011, 12:51:05 pmΠιστεύετε οτι δε θα πάρει σήμερα αμω?Δεν νομίζω να πάρει σήμερα και ΑΜΩ!!!Εδώ δεν ξέρουμε αν θα δούμε τους ΑΚΩ.Και αν περιμένουμε και την Δευτεροβάθμια τότε οι ΑΜΩ θα περιμένουν λίγο ακόμα...
Ανέβηκα 2 θέσεις...Γιατί αραγε??
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:40:11 pmΑνέβηκα 2 θέσεις...Γιατί αραγε??me too... οπως λεει κι η μανα μου, μην ρωτας γιατί σου συμβαίνει κάτι καλό ή σου δίνουν κάτι.. απλως παρτο!!
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:46:11 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:40:11 pmΑνέβηκα 2 θέσεις...Γιατί αραγε??me too... οπως λεει κι η μανα μου, μην ρωτας γιατί σου συμβαίνει κάτι καλό ή σου δίνουν κάτι.. απλως παρτο!! Εγώ γιατί έχω μείνει στα ίδια ρε παιδιά???Εμένα γιατί δεν με παίζετε???
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:54:07 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:46:11 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 01, 2011, 01:40:11 pmΑνέβηκα 2 θέσεις...Γιατί αραγε??me too... οπως λεει κι η μανα μου, μην ρωτας γιατί σου συμβαίνει κάτι καλό ή σου δίνουν κάτι.. απλως παρτο!! Εγώ γιατί έχω μείνει στα ίδια ρε παιδιά???Εμένα γιατί δεν με παίζετε??? θα ησουνα κακο κοριτσακι, και δεν εφαγες ολο το φαγητο σου φαινεται... στην γωνια με το ενα ποδι ορθιο... λετε να ακυρωσε κανας ενδιαμεσος την αιτηση και να ανεβηκαμε οι πιο κατω;;λετε τωρα με τις παραιτησεις που γινονται, γιατι θα πεσει ως το βραδυ πιστευω, να εχουμε εμεις τιποτα αλλα;; να μην γινει ουτε σημερα τιποτα;;; βεβαια, προτιμω να γλιτωσουμε απο τους προδοτες ακομα και αν δεν γινει σημερα φαση...