0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω παρατηρήσει οτι τείνουν να βγάζουν 2-3 ανακοινώσεις κάπου στις 10:30 το βράδυ. Φαίνεται πως είναι κι αυτό ένας τρόπος να μας δείξουν "ποιός είναι τ' αφεντικό", δηλαδή "θα κάνουμε όλα τ' άλλα, και στο τέλος θα βγάλουμε και 2-3 ανακοινώσεις".
Ρε παιδιά η διαμαντοπούλου δε συνεδριάζει τώρα με τον παπανδρέου?Αυτή δεν πρέπει να υπογράψει?Σιγά μη βγούνε σήμερα....
Λογικά μπορεί να υπογράψει και κάποιος άλλος αντ' αυτής.
Είμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 06:42:25 pmΕίμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!Όχι και να το σπάσεις...Λευτεριά στο νεοαποκτηθέν PC! Ας περιμένουμε...κι άλλο...μήπως έχουμε και άλλες δουλειές; Μήπως καιγόμαστε κιόλας; Αφήστε τα παιδιά να τα πούνε στο Κοινοβούλιο, και να δούμε τι μαργαριτάρια θα μας αμολήσουν πάλι!
Παντως πρεπει να ανακοινωθουν συντομα(μεχρι το τελος της εβομαδας) διοτι απο Δευτερα ισως μιλαμε για μια προεκλογικη περιοδο και πιθανοτατα θα μιλαμε για δευτερο "παγωμα" προσληψεων .
Παράθεση από: katkat στις Νοεμβρίου 01, 2011, 08:46:52 pmΠαντως πρεπει να ανακοινωθουν συντομα(μεχρι το τελος της εβομαδας) διοτι απο Δευτερα ισως μιλαμε για μια προεκλογικη περιοδο και πιθανοτατα θα μιλαμε για δευτερο "παγωμα" προσληψεων .Ήθελα και γω να το πω αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Νόμιζα οτι προεκλογικά δεν επιτρέπεται να προσληφθούν μόνιμοι, όχι συμβασιούχοι. Αλλά, θα μου πεις, μόνιμοι δε θα διοριστούν στον αιώνα τον άπαντα, οπότε...