0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ω τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.Ψυχραιμία Γιαννη!!!Φάε κανένα γλυκό!!!
μ' αυτά και μ' αυτά θα γίνουμε σαν το βενιζέλο όλοι μας... κι εγώ έχω φάει τον αγλέορα αυτές τις μέρες, όχι απο αγωνία, από κακοδιάθεση..
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.Mα είναι τόσο εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει, που βγαίνω από τα ρούχα μου! Πάω να φάω γαλακτομπούρεκο που προνόησα να πάρω πριν από λίγο που βγήκα από το μπουντρούμι...
Παράθεση από: valentina_83 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 08:42:57 pmΠαράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 06:42:25 pmΕίμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!Όχι και να το σπάσεις...Λευτεριά στο νεοαποκτηθέν PC! Ας περιμένουμε...κι άλλο...μήπως έχουμε και άλλες δουλειές; Μήπως καιγόμαστε κιόλας; Αφήστε τα παιδιά να τα πούνε στο Κοινοβούλιο, και να δούμε τι μαργαριτάρια θα μας αμολήσουν πάλι! Μπαααα....... καθόοοοομαστε (σε αναμμένα κάρβουνα!). Δε βλέπω να βγαίνει και το όνειρο που είδα χθες. Είδα ότι γέννησα!(μετάφραση: φεύγει ένα βάρος). Απόψε μάλλον θα δω ότι έχω μια κοιλιά μέχρι απέναντι!!!
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 06:42:25 pmΕίμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!Όχι και να το σπάσεις...Λευτεριά στο νεοαποκτηθέν PC! Ας περιμένουμε...κι άλλο...μήπως έχουμε και άλλες δουλειές; Μήπως καιγόμαστε κιόλας; Αφήστε τα παιδιά να τα πούνε στο Κοινοβούλιο, και να δούμε τι μαργαριτάρια θα μας αμολήσουν πάλι!
Είμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 09:08:44 pmΠαράθεση από: valentina_83 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 08:42:57 pmΠαράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 06:42:25 pmΕίμαι συνέχεια στο προφίλ του Μπράτη στο fb. Αν γράψει "από αύριο οι προσλήψεις ΠΕ06", θα σπάσω το pc μου (και μόλις το πήρα)!!!!!Όχι και να το σπάσεις...Λευτεριά στο νεοαποκτηθέν PC! Ας περιμένουμε...κι άλλο...μήπως έχουμε και άλλες δουλειές; Μήπως καιγόμαστε κιόλας; Αφήστε τα παιδιά να τα πούνε στο Κοινοβούλιο, και να δούμε τι μαργαριτάρια θα μας αμολήσουν πάλι! Μπαααα....... καθόοοοομαστε (σε αναμμένα κάρβουνα!). Δε βλέπω να βγαίνει και το όνειρο που είδα χθες. Είδα ότι γέννησα!(μετάφραση: φεύγει ένα βάρος). Απόψε μάλλον θα δω ότι έχω μια κοιλιά μέχρι απέναντι!!!Καλημέρα! Τώρα κατάλαβες γιατί είδες όνειρο οτι γέννησες; Στη σελίδα του υπουργείου έχει αφιέρωμα στο μητρικό θηλασμό! Κοντά έπεσε τ' όνειρο, πάντως!