0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιτελους μετα απο εκατο προσπαθειες μου απαντησαν στο υπουργειο.ειναι ετοιμες οι προσληψεις μας απλα περιμενουν ποτε θα τα υπογραψει η υπουργος.θα βγουν μαζι α'βαθμια 89 ατομα και β'βαθμια 62.
Για ΑΚΩ, έτσι, για ΑΜΩ πότε?
Νιώθω σαν ένα ζώο σε αιχμαλωσία, που περιμένει την άδεια του θηριοδαμαστή για να φάει...Σαν ζώα μας συμπεριφέρονται!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:08:26 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.Mα είναι τόσο εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει, που βγαίνω από τα ρούχα μου! Πάω να φάω γαλακτομπούρεκο που προνόησα να πάρω πριν από λίγο που βγήκα από το μπουντρούμι... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???Εχετε λεφτά για γλυκά???Πηγαίνετε στο ζχαροπλαστείο και αγοράζετε γαλακτομπούρεκα???Καλά κάνει ο Γιωργάκης τότε και μας πηδ.... τόσο καιρό!!!Σπάταλοι!!!Αφου έχουμε θα μας τα παίρνει!!!
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.Mα είναι τόσο εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει, που βγαίνω από τα ρούχα μου! Πάω να φάω γαλακτομπούρεκο που προνόησα να πάρω πριν από λίγο που βγήκα από το μπουντρούμι...
Παράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 10:39:58 pmΩ τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους! Αχ, καλή μου αρκουδίτσα... κι εγώ έχω μια ζαλάδα τώρα.
Ω τους αλήτες πάλι σήμερα! Τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους ψυχοβγάλτες!ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύω από όσα λένε, ΤΙΠΟΤΑ!Δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εγώ που χαράμισα πάλι σήμερα τη μέρα μου για δαύτους!
Παράθεση από: valentina_83 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 10:45:41 amΝιώθω σαν ένα ζώο σε αιχμαλωσία, που περιμένει την άδεια του θηριοδαμαστή για να φάει...Σαν ζώα μας συμπεριφέρονται! Συμπάσχω....
εχει παρει κανεις τηλ σημερα? τι γινετε ρε γμτ? τι περιμενουν? να τελειωσει το ετος?