0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω δεν ειμαι μεσα παιδια. Η πρωτοβαθμια δεν πηρε θεσσαλονικη... καλη τοποθετηση στουσ υπολοιπους
και εγω στο 210 και κατι και δεν ειμαι μεσα αλλα στην περιφερεια μου το ηξερα...δεν εχει κενα! κριμα
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:43:48 pmΤουλάχιστον τώρα είμαι θέση γύρω στο 40 με όσους έφυγαν...Αντε πάμε για ΑΜΩ τώρα...Πώς βρήκες τη θέση σου?Υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις τον πίνακα και να βρεις τη σειρά σου?
Τουλάχιστον τώρα είμαι θέση γύρω στο 40 με όσους έφυγαν...Αντε πάμε για ΑΜΩ τώρα...
Με σειρα150 και παλι δεν ειμαι μεσα.ειμαι πρωτη στην ηπειρο και δεν πηραν ουτε εναν.απιστευτο..
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:56:04 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 05:43:48 pmΤουλάχιστον τώρα είμαι θέση γύρω στο 40 με όσους έφυγαν...Αντε πάμε για ΑΜΩ τώρα...Πώς βρήκες τη θέση σου?Υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις τον πίνακα και να βρεις τη σειρά σου?Το βρήκα λίγο μπακάλικα εγώ...Από την προηγούμενη φάση αφαίρεσα όσους πήραν μπροστά από μένα και είχα βγει γύρω στην θέση 84...Τώρα είδα οτι πριν από μένα πήραν άλλα 43 άτομα οπότε είμαι κοντά στο 40!
Μήπως ξέρει/θυμάται κάποιος/α τι χαρτιά χρειάζονται για τη ανάληψη υπηρεσίας; Για να είμαστε έτοιμοι και να μην πηγαινοερχόμαστε συνέχεια..... Θυμάμαι τις προυπηρεσίες (αν και δε θυμάμαι αν θέλουν επικυρωμένα φωτοαντίγραφα). Πτυχίο; Ταυτότητα;
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:21:36 pmΜήπως ξέρει/θυμάται κάποιος/α τι χαρτιά χρειάζονται για τη ανάληψη υπηρεσίας; Για να είμαστε έτοιμοι και να μην πηγαινοερχόμαστε συνέχεια..... Θυμάμαι τις προυπηρεσίες (αν και δε θυμάμαι αν θέλουν επικυρωμένα φωτοαντίγραφα). Πτυχίο; Ταυτότητα;Δεν ξέρω αν τις προϋπηρεσίες τις θέλουν επικυρωμένες, αλλά βρήκα αυτό: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.php
Παράθεση από: valentina_83 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:27:33 pmΠαράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:21:36 pmΜήπως ξέρει/θυμάται κάποιος/α τι χαρτιά χρειάζονται για τη ανάληψη υπηρεσίας; Για να είμαστε έτοιμοι και να μην πηγαινοερχόμαστε συνέχεια..... Θυμάμαι τις προυπηρεσίες (αν και δε θυμάμαι αν θέλουν επικυρωμένα φωτοαντίγραφα). Πτυχίο; Ταυτότητα;Δεν ξέρω αν τις προϋπηρεσίες τις θέλουν επικυρωμένες, αλλά βρήκα αυτό: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.phpΝα'σαι καλά!
Πάλι δεν με πήραν... Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε το topic Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ06;