0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να τον πάρουν αναπληρωτή στη Γ' φάση και να μη ξέρει απο τώρα τι να κάνει..
μα μπορει με αδεια να παει και αναπληρωτης
ναι εννοώ αν τον πάρουν κάπου μακριά αναπληρωτή και δεν μπορει να είναι και στα δυο
Το βρίσιμο πίσω από την πλάτη συναδέλφων είναι δυστυχώς ο κανόνας και το ξέρεις πολύ καλά αν έχεις σχέση με ΔΙΕΚ και ΣΔΕ.Κατά τα άλλα, έβαλες όριο 5 σε ΣΔΕ με 8 ώρες (επειδή είσαι προφανώς ΑΠΩ ή κάτι άλλο που δεν σε αφήνει ούτε καν 8 ώρες να χωρέσεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα) που σημαίνει ότι ήξερες ότι κάποιο κορόιδο, κάποιος κακομοίρης ή όπως θέλεις πες τον θα πάρει 3 ώρες (και πήρε τελικά 4 και εσύ νευρίασες από πάνω όπως κατάλαβα).....η επιλογή σου, όπως προφανώς καταλαβαίνεις, χαρακτηρίζεται προκλητική από αρκετούς από μας..... εγώ δεν τραβάω ιδιαίτερα ζόρι με αυτό που έκανες μόνο και μόνο επειδή ξέρω να προστατεύομαι από τέτοιες....κακοτοπιές...όπως και προστατεύτηκα και μου ήρθε το επιθυμητο μέιλ πριν από λίγο.....
Ο γραμματισμος σου αν είναι διωρος και εχει βαλει μέγιστο 5 ωρες τότε θα πάρεις 4 ώρες που ειναι δλδ 2 τμήματα... Δεν μπορεί ενα τμήμα να σπάσει κ να έχει δύο εκπαιδευτικούς για το ίδιο μάθημα
Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να δηλώσει όσες ώρες θέλει, είναι δικαίωμά του. Αν το σύστημα είναι στρεβλό, που είναι, δεν φταίει ο κάθε συνάδελφος. Αντίθετα, τη δική σου στάση θα χαρακτήριζα εγώ ως προκλητική (σε επόμενο post μιλάς για σφαλιάρες!).
αν φυγει μακρυα πώς θα επαιρνε και τις μισες ωρες; ουτε αυτες δε θα ηταν εφικτο να παρει...
Παράνομο δεν είναι, ανήθικο όμως είναι. Ξέρεις πολλά ανήθικα πράγματα δεν είναι παράνομα.