0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να δημιουργήσουμε νέο λογαριασμό για να κάνουμε την αίτηση; Περιμένω 2 ώρες κωδικό ενεργοποίησης και δεν ήρθε τίποτα σε όσες διευθύνσεις κι αν δοκίμασα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ;
μαλλον το συστημα δεν λειτουργει.. προσπαθησα να κανω δημιουργια λογαριασμου αλλά δεν μου στελνει τους κωδικους ενεργοποιησης.. το καταφερε κανενας απο σας?
Ήρθε ο κωδικός μετά από 8 ώρες... Το μεταπτυχιακό σε ποια ενότητα το βάζουμε; Δεν εμφανίζει κάτι πέρα από πτυχίο. Πάτησα εκτύπωση για να δω τι καταχώρησε και εμφανίζει "όχι" στην άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί.
καλησπερα να κανω και γω μια ερωτηση , ειμαι μαθηματικος κ οταν παω να βαλω το πτυχιο μου (μαθηματικων)στο μητρωο σδε πρεπει να επιλεξω ενα απτα εξης 4 στην κατηγορια συναφεια : χωρις συναφεια, εκπαιδευση ενηλικων, συνεχιζομενη εκπαιδευση, δια βιου εκπαιδευσηξερει κανεις τι να επιλεγουμε? υπαρχει καποιος μαθηματικος να μου πει?
Καλησπερα! Παω να επισυναψω ενα πιστοποιητικο και βγαζει το εξης:Αποτυχία στο ανέβασμα!Το αρχείο υπάρχει ήδη σε άλλο πεδίο. Δεν μπορεί να γίνει αποθήκευση.Γιατι; Προφανως και δεν το εχω επισυναψει αλλου...
Η κυβέρνηση αυτή και το υπουργείο της για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο άσχετη είναι με την εκπαίδευση (γενική, ειδική, επαγγελματική, ενηλίκων), είδαμε τα εκτρώματα με τα κριτήρια στα ΙΕΚ και ΣΔΕ. Φαίνεται και η πλατφόρμα τους είναι φτιαγμένο στο πόδι.Μερικές απορίες και σφάλματα είναι:-Πως εισάγει κανείς τα στοιχεία του; πχ με κεφαλαία γράμματα; μικρά (πεζά) ; greeklish; υπάρχει πουθενά διευκρίνηση ; -Πως αποδεικνύει κανείς, με ποια έγγραφα τον ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, ΑΦΜ; αν επιλέξεις το ίδιο αρχείο εμφανίζει σφάλμα (τους πήρα τηλ μου είπαν βιβλιάριο υγείας κτλ ότι έχει κάθε πικραμένος) π.χ. ένα έγγραφο που ονομάζεται απογραφικό ΙΚΑ περιλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά χτυπάει το σύστημα "Αποτυχία στο ανέβασμα! Το αρχείο υπάρχει ήδη σε άλλο πεδίο. Δεν μπορεί να γίνει αποθήκευση".-Υπάρχει πουθενά οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας ; -Σε πιστοποιητικά γλωσσομάθειας ΚΠγ τι μετάφραση ανεβάζεις; κάνεις πατέντα και ανεβάζεις κενό αρχείο ; -Τα πεδία ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, IBAN που έχουν συμπληρωθεί και έχουν αναρτηθεί τα αρχεία τους στην δεύτερη είσοδο χάνονται και ξανά τα αρχεία δεν δέχεται και εμφανίζει το γνωστό μήνυμα.κτλ κτλ κρίμα και πάλι κρίμα