0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η προυπηρεσια στα ΣΔΕ μετραει κανονικα στους πινακες αναπληρωτων και ωρομισθιων? μπορεις να κανεις ταυτοχρονα και προσθετη διδακτικη στηριξη?
μονο οι συμβουλοι σταδιοδρομιας θα υπογραψουν συμβαση διδακτικου έργου?
ναι , ισχυει το 11 ωρο . Αλλα φετος δινουν παραπανω ωρες απο οτι καταλαβα (εννοω περισσοτερες απο το 6ωρο-7ωρο το περυσινο. Η ωρα ηταν 9,24 καθαρα. Αν εγινε φετος καμμια αυξηση δεν το γνωριζω. Παντως για οσους δεν το γνωριζουν να πω ότι με την συμβαση που θα υπογραψουμε απο το ΙΔΕΚΕ δεν δικαιουμαστε πακετο ανεργιας κ λοιπα επιδοματα. Καλο ειναι να το γνωριζουμε απο τωρα διοτι εγω εχω σκοπο φετος να μην παρουσιασω την συμβαση του ΙΔΕΚΕ στον ΟΑΕΔ αλλα μονο των ολοημερων, ελπιζοντας για ανεργια το καλοκαιρι.
συγνωμη, εννοεις οτι το καλοκαιρι δε θα μπορουμε να παρουμε επιδομα ανεργιας λογω της συμβασης με το ΣΔΕ?
Θα ισχυει κ για τους καλοκαιρινους μηνες εστω κ αν δε δουλευουμε?
Επισης, στην προυπηρεσια μετρανε και οι 11 ωρες ή μονο οι 10?
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 09:40:00 amμονο οι συμβουλοι σταδιοδρομιας θα υπογραψουν συμβαση διδακτικου έργου?Αυτό δεν το ξέρω.Το μόνο που μου είπε είναι οτι μεχρι πέρυσι δεν αναγνωριζόταν επειδή υπογράφανε σύμβαση έργου και οτι φέτος έγινε διδακτικού έργου
Τα σχετικά με τη σύμβαση διδακτικού έργου μου τα είπε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου ΣΔΕ και η κυρία που με κάλεσε απο τα κεντρικά του ΙΔΕΚΕ.Οσον αφορά τα χρήματα μου είπαν οτι θα είναι 13 ευρώ χωρίς τις κρατήσεις,Ελπίζω να μην κανω μεγάλη βλακεία που δέχτηκα γιατί θα πρέπει να πάιρνω καραβάκι για να πηγαίνω.βέβαια είναι 1 φορά την εβδομάδα,πιο πολλές θα είναι οι ώρες πήγαινε-έλα παρά ....anyway εγώ το κάνω αποκλειστικά και μόνο για την προυπηρεσία,που ελπίζω να μου αναγνωρίσουν!