0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα …μια μικρη βοηθεια για το μητρωο σχολειων δευτερης ευκαιρειας..επειδη στην διδακτικη εμπειρια δεν γραφουν οδηγιες πως να μετατρεψει καποιος τους μηνες σε ωρες και εχω μπερδευτει….Εχω ως αναπληρωτης πληρους ωραριου (23 σχολικες ωρες τη βδομαδα) προυπηρεσια 10 μηνων. Αυτους τους 10 μηνες πως τους μετατρεπω σε ωρες???(και γενικα ποιος αλγοριθμος εφαρμοζετε?? Στο μητρωο ιεκ ειχε αναλυτικα πως μετατρεπουμε προυπηρεσια σε χρονια..εδω τιποτε).ευχαριστω πολύ
Στο έγγραφο με τις οδηγίες για τη διδακτική προϋπηρεσία στο μητρώο του ΙΝΕΔΕ
Καταρχάς παλαιότερα είχαν προτεραιότητα οι πιστοποιημένοι έναντι όλων.. δημόσιοι κ μη. Τώρα έχει μόνο πιστοποιημένους κ μη.. διαβάστε την προκήρυξη, όπως με τα ΙΕΚ δεν υφίσταται διαχωρισμός Δημοσίων υπαλλήλων κ ιδιωτών.
Μπράβο σας,Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φτιαχτεί μια ίδια ομάδα στο vider, τι λέτε?
(9+7/30)Χ95,833 = 885ΩΡΕΣ!
Ευχαριστώ. Στο ίδιο αποτέλεσμα κατέληξα και εγώ με τη βοήθεια του PanosneosΣτο facebook είδα κάπου να ρωτάνε και για τη βεβαίωση ανεργίας. Εγώ έβγαλα μία από τον ΟΕΑΔ από 4/7 που μπήκα στο ταμείο μέχρι και σήμερα, η οποία αναγράφει 1 μήνα. Είναι οκ?Τέλος δε βρίσκω κάπου να υπάρχει κουμπί Οριστική Υποβολή. Χάνω κάτι? - edit: Την εμφάνισε μετά που την έβαλα στα αγαπημένα και άνοιξα ξανά την αίτηση από το μενού πάνω δεξιά.
https://www.facebook.com/groups/359389731800189Η δημιουργία αυτής της ομάδας, στόχο έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ενασχόλησή της με θέματα που αφορούν τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (εκπαιδευτικά, ενημερωτικά, εργασιακά, οικονομικά, διοικητικά, νομικά / θεσμικά).