0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σαςΓνωρίζει μήπως κάποιος πότε και αν θα βγει προκήρυξη για το ερχόμενο σχολ. έτος (2009-2010) για τα ΣΔΕ; Αν δεν κάνω λάθος πέρσι τέτοια εποχή είχε ήδη βγει.Μήπως γνωρίζετε επίσης αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο των προσλήψεων;Ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 09, 2009, 12:00:33 amΠαράθεση από: solero στις Ιουνίου 08, 2009, 10:01:25 pmΑπό τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?τι εννοεις απολυση? για ταμείο ανεργίας? οχι δεν δικαιουμαστε παροτι το ΙΚΑ κραταει τις εισφορες....Ναι catwomann για το ταμείο ανεργείας λέω..Και όταν θα πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά μας στον ΟΑΕΔ δε δίνουμε απόλυση από ΣΔΕ?Κάτι άκουσα ότι δίνουμε φωτο τη σύμβαση που αναγράφει πάνω πότε τελιώνει η σύμβαση..Ισχύει?
Παράθεση από: solero στις Ιουνίου 08, 2009, 10:01:25 pmΑπό τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?τι εννοεις απολυση? για ταμείο ανεργίας? οχι δεν δικαιουμαστε παροτι το ΙΚΑ κραταει τις εισφορες....
Από τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?
συναδελφοι εχω τα εξης ερωτηματα...1)μετρανε τα μορια του ασεπ στα σδε? 2)για να εχω πιθανοτητες προσληψης εκει πρεπει να εχω σεμιναριο εκπαιδευσης εκπαιδευτων ενηλικων υποχρεωτικα?3)η δουλεια στα κεε μετραει ως κανονικη προυπηρεσια?4)μπορει ενας ωρομισθιος να δουλευει και σε κεε?5)οταν βγει η προκηρυξη τοτεβκανουμε ολοι τα χαρτια μας και περναμε απο συνεντευξη ολοι?6)πρεπει να ειμαι καταγεηραμμενη στο μητρωο του κεε για να μπορω να δουλεψω εκει ή να εχω προυπηρεσια σε κεε ή σδε?
δλδ για οσους παλευουμε για το δημοσιο σχολειο το σδε δεν μας βοηθαει εφοσον απ οτι καταλαβα η προυπηρεσια δεν μοριοδοτειται παρα μονο για το ιδεκε..?σωστα καταλαβα ή οχι???
Παράθεση από: solero στις Ιουνίου 09, 2009, 04:49:50 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 09, 2009, 12:00:33 amΠαράθεση από: solero στις Ιουνίου 08, 2009, 10:01:25 pmΑπό τα ΣΔΕ παίρνουμε απόλυση στο τέλος?τι εννοεις απολυση? για ταμείο ανεργίας? οχι δεν δικαιουμαστε παροτι το ΙΚΑ κραταει τις εισφορες....Ναι catwomann για το ταμείο ανεργείας λέω..Και όταν θα πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά μας στον ΟΑΕΔ δε δίνουμε απόλυση από ΣΔΕ?Κάτι άκουσα ότι δίνουμε φωτο τη σύμβαση που αναγράφει πάνω πότε τελιώνει η σύμβαση..Ισχύει?δεν δικαιουμαστε ταμειο ανεργιας οσοι δουλευουμε στο ΣΔΕ εκτος και αν εισαι τυχερος και δεν το γνωριζει ο υπαλληλος, ναι παντως την σύμβαση δινεις...απο συναδελφους που πήγαν να κανουν αιτηση