0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αρχείο είναι Excel και έχει τρεις φακέλλους. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει "κουμπί" για το φάκελλο Ελληνική Γλώσσα. Πάτησέ το και θα δεις τις σχετικές συνεντεύξεις.
μην αγχώνεσαι!! φόρα ό,τι θέλεις.. Τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις.. μπορεί να μη σε ρωτήσουν τπτ, απλά θα δουν τα δικαιολογητικά σουΕμένα με είχαν ρωτήσει για ποιό λόγο θέλω να δουλέψω στα ΣΔΕ. ψάξε τις σελίδες του θέματος και θα δεις ερωτήσεις-απαντήσεις
να ρωτήσω και κάτι ακόμα...είναι βέβαια λιγάκι άσχετο αλλά συγχωρέστε με γιατί έχω πολύ άγχος...στη συνέντευξη τι φοράμε...τζίν και τέτοια ή πρέπει να είμαστε πτοσεγμένοι..?επίσης μήπως ξέρει κάποιος τι ρωτάνε συνήθως..?πολύ άγχος έχω...ευχαριστώ..
Παράθεση από: elena86 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:51:05 pmνα ρωτήσω και κάτι ακόμα...είναι βέβαια λιγάκι άσχετο αλλά συγχωρέστε με γιατί έχω πολύ άγχος...στη συνέντευξη τι φοράμε...τζίν και τέτοια ή πρέπει να είμαστε πτοσεγμένοι..?επίσης μήπως ξέρει κάποιος τι ρωτάνε συνήθως..?πολύ άγχος έχω...ευχαριστώ..Αν μάθεις από πριν ότι είναι άντρες στην επιτροπή, βάλε ένα μίνι και ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ...