0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ecdl 5σεμιναρια πληρη 1 ξενες γλωσσες 1 αριστη γνωση 1 μετρια
Eνταξει καταλαβαμε....εχουν πειραξει τα μορια. Δεν υφιστανται στην πραγματικοτηταΑν γινει πραγματικος ελεγχος δε θα βρουν τα δικαιολογητικα για τα παραπανω μορια
Παράθεση από: catwoman2 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:54:02 pmecdl 5σεμιναρια πληρη 1 ξενες γλωσσες 1 αριστη γνωση 1 μετρια Η άριστη γνώση κάθε ξένης γλώσσας πιάνει 2 μόρια!
εχω 9 αλλά χωρίσ να τα εχουν πειραξει 5 ecdl1 lower2 απο 400 ωρες σεμιναριο στο αντικειμενο μου1 απο 10 συνεδρια-ημερίδεςΣΥΝΟΛΟ 9δεν είναι όλα υποπτά
οι 400 ωρές είναι στη δια βιου μαθηση, αλλά μετρανε και τα άλλα σίγουρακαι τα συνεδρία είναι επιστημονικα ασχετα με την εκπαιδευση
Αυτο μπορει να το παγωσει η Διαμαντοπουλου και να εξετασει εκ νεου τα δικαιολογητικα?
οι ημεριδες δεν πιανονται,μοναχα τα διεθνη συνεδρια κανονικα μετρανε και τα σεμιναρια τα πολυωρα.εγω να ρωτησω κατι αλλο.στην συνεντευξη το μεγιστο ειναι το 20 ή δεν καταλαβα καλα???
Παράθεση από: physicaest στις Οκτωβρίου 09, 2009, 08:15:59 pmΑυτο μπορει να το παγωσει η Διαμαντοπουλου και να εξετασει εκ νεου τα δικαιολογητικα?Σιγά μην ασχοληθεί το υπουργείο παιδείας με αυτό!Κάνε ένσταση στο ΙΔΕΚΕ, πες ότι θές να επανεξεταστούν τα δικαιολογητικά του συγκεκριμένου ατόμου!