0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά αναφέρεσαι στις ενστάσεις οι οποίες όμως έληγαν στις 13/10. Ενστάσεις έγιναν και για την ΠΔΣ αλλά εκεί όλοι είδαμε μια ταχύτητα στην έκδοση (όπου αυτή έγινε) των τελικών πινάκων. Το ερώτημά μου είναι : υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουν οι ωρομίσθιοι στα ΣΔΕ; Μήπως τα κενά είναι ελάχιστα και η κλήση των ωρομισθίων δεν είναι επείγουσα;Μήπως η κατάσταση βολεύεται με μόνιμους καθηγητές και όλη η ιστορία με προσωρινούς,τελικούς πίνακες και σενάρια ενστάσεων είναι για λαική κατανάλωση;
Μήπως αναφέρεσαι στα προσωρινά αποτελέσματα που βγήκαν στις 9/10? Θα ακολουθήσουν και τελικά αποτελέσματα απο τα οποία θα γίνουν και οι κλήσεις. Εγώ αναρωτιέμαι για τα τελικά αποτελέσματα.
παιδια, αν δε διοριστεί γενικός γραμματέας για να υπογράψει τις προσλήψεις, μην περιμένετε. αυτή τη στιγμή το ΙΔΕΚΕ είναι ουσιαστικά ακέφαλο!
Μάλιστα μου είπε ότι θα πάρει ένα μήνα για να βγουν όλα τα αποτελεσματα!!
αρα δικαιο ειχε ο διευθυντης μου που ειπε ότι θα καλεσουν αρχες Νοεμβρη
μα αν ισχυεί το παραπάνω δεν θα εχουν τελειωσει οι διαδικασίες μεχρι αρχες νοέμβρη...!!!είπε ενα μηνας!αρα 20 νοεμβρη θα τελειωσουν οι διαδικασιες και αρχες δεκεμβριου θα αρχισουν να καλουν;;