0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα περισσοτερα ΣΔΕ το ωράριο ειναι απο τις 4.30 μέχρι τις 8.30 περίπου. Το ποσό ειναι 13 μικτά και 9,24 καθαρα (ΙΚΑ) με ΤΕ
Γνωρίζετε εαν στέλνουμε τις αιτήσεις για όλες τις περιφέρειες στη διεύθυνση που αναφέρεται στην προκήρυξη (δηλ. στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. στην Αθήνα) ; Δηλαδή εαν εγώ θέλω να κάνω αίτηση για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα την αποστείλω στην Αθήνα; Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπεύθυνη μου απάντησε πως όλα αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη!Εγώ πάλι γιατί την προκήρυξη κάθε άλλο παρά αναλυτική την βρήκα; Σε αυτήν αναφέρεται μόνο η διεύθυνση στην Αθήνα αλλά από τη στιγμή που μου είπαν ότι η συνέντευξη θα γίνει στην περιφέρεια που θα δηλώσω μου φαίνεται περίεργο να στέλνουν αυτοί τις αιτήσεις μας μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στις αντίστοιχες περιφέρειες μετά το πέρας της υποβολής τους απο εμάς. Τι νόημα έχει αυτό;Και μια ακόμη ερώτηση! Όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω οι φιλόλογοι μπορούμε να διδάξουμε και το μάθημα της κοινωνικής εκπαίδευσης. Αλλά μάλλον θα είναι πιο δύσκολο να επιλεχθούμε για αυτό,ε;Γιατί υποθέτω πως η πρώτη τους επιλογή θα είναι κάποια άλλη ειδικότητα (κοινωνιολόγοι ( ; ) ).