0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εσύ που ξέρεις ότι αυτός ποτ έκανε τα χλμ το έκανε μόνο για τα μόρια και όχι επειδή το γούσταρε να διδάσκει σε σδε?
Πράγματι. έχουν καλέσει και θα συνεχίσουν να καλούν (κάποιες ειδικότητες) και τις επόμενες ημέρες στην Κεντρική Μακεδονία (το είχα γράψει σ' άλλο νήμα του φόρουμ). Επίσης τα κενά είναι σε γενικές γραμμές λίγα, αλλά αυτό εξαρτάται και από την ειδικότητα ( σε κάποιες υπήρχαν πολλοί αποσπασμένοι μόνιμοι). Η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι οι μόνιμοι άφησαν για τους ωροσμίσθιους, σε γενικές γραμμές, απομακρυσμένα χωριά και κωμοπόλεις. Καλή η αναφορά σε συγκεκριμένα κενά, Searose.
Κι εσύ που ξέρεις ότι αυτός ποτ έκανε τα χλμ το έκανε μόνο για τα μόρια και όχι επειδή το γούσταρε να διδάσκει σε σδε?Ln03,βλέπω ότι τελικά είναι πολλά αυτά που αγνοείς για τα σδε.
5ωρο κανονικά.
Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:05:12 pmΚι εσύ που ξέρεις ότι αυτός ποτ έκανε τα χλμ το έκανε μόνο για τα μόρια και όχι επειδή το γούσταρε να διδάσκει σε σδε?Ln03,βλέπω ότι τελικά είναι πολλά αυτά που αγνοείς για τα σδε.Συγγνώμη ΤΕΜ, αλλά πραγματικά μου είναι αδιάφορο τι βλέπεις εσύ και τι όχι!Επίσης έχω αρκετό δείκτη νοημοσύνης ώστε αυτά που αγνοώ ή όχι να το κάνω συνειδητά. Αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καν να ανοίξω κουβέντα μαζί σου..