0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marias στις Απριλίου 22, 2010, 07:19:30 amΠήρα στο ΙΔΕΚΕ. Η προυπηρεσία δεν θα μετράει, γιατί οι πίνακες κλειδώνουν στις 30 Ιουνίου και δεν μπορούν να περιμένουν!Του χρόνου, όσα ΣΔΕ έχουν μόνιμους αποσπασμένους θα δουλεψουν μόνο με αυτούς γιατί για να ανανεωθέι η απόσπασή τους, υποχρέωση θα είναι να συμπληρώνουν ωράριο στα παραρτήματα. Τι εννοεις δεν μπορουν να περιμένουν και ότι η προυπηρεσία δεν θα μετράει;Δηλαδή δεν θα μας βεβαιώσουν την προυπηρεσία μεχρι 30/06?
Πήρα στο ΙΔΕΚΕ. Η προυπηρεσία δεν θα μετράει, γιατί οι πίνακες κλειδώνουν στις 30 Ιουνίου και δεν μπορούν να περιμένουν!Του χρόνου, όσα ΣΔΕ έχουν μόνιμους αποσπασμένους θα δουλεψουν μόνο με αυτούς γιατί για να ανανεωθέι η απόσπασή τους, υποχρέωση θα είναι να συμπληρώνουν ωράριο στα παραρτήματα.
Και κάτι άλλο:στα εξ αποστάσεως όσοι έχετε κάνει αίτηση, σας έχουν πάρει τηλ; τί γίνεται εκεί;;
Παράθεση από: ln03 στις Μαΐου 05, 2010, 10:07:44 amΚαι κάτι άλλο:στα εξ αποστάσεως όσοι έχετε κάνει αίτηση, σας έχουν πάρει τηλ; τί γίνεται εκεί;;Το εξ'αποστάσεως τρέχει ήδη. Στις 16 Μαίου τελειώνει η 1η και ξεκινάει η 2η ενότητα
Δεν είμαστε καλά! ότι θέλει ο κάθε διευθυντής γίνεται;;αν συμμετέχεις σε project φυσικά και πρέπει να πάρεις τις ώρες σου!2 πράγματα μπορείς να κάνεις:1) να μην συμμετέχεις στα project αφού δεν σου βάζει τις ώρες2) να πάρεις τηλ στο ΙΔΕΚΕ και να τους πεις: "ενώ εγώ συμμετέχω κανονικά στις ώρες του project, ο διευθυντής δεν μου γράφει αυτές τις ώρες".Εγώ θα έκανα το 2)..