0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο...η προυπηρεσία σε σδε δεν μετράει απο εδω και πέρα για τα γενικής,ούτε για διορισμό σε αυτά...(>Φεκ αρθρο 9,παραγραφος 7)απλά το λέω γιατι παραπάνω ειπώθηκε οτι μετράει και είναι καλο να μην παραπληροφορούμε...
Και τα δικαιολογητικά μεχρι πότε τα στέλνουμε, μέχρι τις 25/8 ?
νεα πραγματα φετος. πρεπει να δηλωσουμε μονο ενα σδε.ερωτησεις: δευτερη ξενη γλωσσα δεν μετραει?αν καποιο σχολειο δεν το δηλωσει καποιος τι γινεται μετα???
Μια απορία.Δικαιολογητικά στέλνεις μόνο αν επιλεγείς ή αν θες να κάνεις ένσταση?Με αυτή τη λογική λοιπόν ο καθένας δηλώνει ότι θέλει στην ηλεκτρονική αίτηση και μετά αν επιλεγεί μπορεί και να μη στείλει κάποιο πιθανό χαρτί που μπορεί και να είχε δηλώσει για να βρεθεί σε επιλέξιμη θέση, σωστά?Και μη μου πείτε τώρα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα..Πάντως κάνανε κ ένα καλό...Καταργήσανε τη συνέντευξη..Κλείσανε ένα παράθυρο και ανοίξανε ένα άλλο..Νομίζω ένα μπράβο το αξίζουν!Και κατά τα άλλα η ηλεκτρονική αίτηση μας μάρανε..
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 30, 2010, 08:30:55 pmνεα πραγματα φετος. πρεπει να δηλωσουμε μονο ενα σδε.ερωτησεις: δευτερη ξενη γλωσσα δεν μετραει?αν καποιο σχολειο δεν το δηλωσει καποιος τι γινεται μετα???Νομίζω οτι και πέρυσι ένα ΣΔΕ δηλώναμε. Απλά ένα ΣΔΕ έχει και πολλά παραρτήματα οπότε είναι αρκετά σχολεία!
Σίγουρα παιδιά δεν μετράει πλέον η προυπηρεσία από ΣΔΕ. Ας ανεβάσει κάποιος το αρχείο αν το έχει πρόχειρο