0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορία.Δικαιολογητικά στέλνεις μόνο αν επιλεγείς ή αν θες να κάνεις ένσταση?Με αυτή τη λογική λοιπόν ο καθένας δηλώνει ότι θέλει στην ηλεκτρονική αίτηση και μετά αν επιλεγεί μπορεί και να μη στείλει κάποιο πιθανό χαρτί που μπορεί και να είχε δηλώσει για να βρεθεί σε επιλέξιμη θέση, σωστά?Και μη μου πείτε τώρα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα..Πάντως κάνανε κ ένα καλό...Καταργήσανε τη συνέντευξη..Κλείσανε ένα παράθυρο και ανοίξανε ένα άλλο..Νομίζω ένα μπράβο το αξίζουν!Και κατά τα άλλα η ηλεκτρονική αίτηση μας μάρανε.. Και κάτι άλλο..Που είναι η Παιδαγωγική Επάρκεια?Εδώ κάνανε ολόκληρο ντόρο για το Παιδαγωγικό έβγαινε και ξανάβγαινε η Διαμάντω και έλεγε ότι θέλει καθηγητές με Παιδαγωγική Επάρκεια ότι αν δεν την έχεις δε θα μπορείς καν να δώσεις ΑΣΕΠ κτλ κτλ. Και τώρα που είναι η Παιδαγωγική Επάρκεια οεο???μα καλα τόση πια αντισυναδελφικότητα ,προς μεγαλη σας λύπη το περίφημο πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας τίθεται σε ισχύ μετα τον ΑΣΕΠ του 2014 !!!!!ποιοι κάναμε ντόρο ; την ειδότητα σας γιατι δε μας την ορίζετε;
ΕΡΩΤΗΣΗ:τα ΣΔΕ και τα διαρκους εκπαιδευσης ενηλικων ειναι τα ιδια;;;;;;;στην αιτηση λεει συμπληρωσε ωρες που παρακολουθησες τα σδε και πιο κατω λεει επιμορφωση σε θεματικες ενοτητες της εκπαιδευσης ενηλικων.. το ιδιο ειναι ;στο πρωτο βαζω τις ωρες και στο δευτερο τις ενοτητες;;;;;;; παρακαλω ας ενημερωσετε και εμας τους...πελαγομενους..
Να ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 31, 2010, 11:55:01 pmΝα ρωτήσω κάτι:Το σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες του ΗΡΩΝ, το βάζουμε στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης ή στο 3 για γνώση χειρισμού υπολογιστή θα το βαλεις στα σεμινάρια σε δομές δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισηςεχω κι εγω καποιες αποριες αν μπορει να βοηθησει καποιος. συνεδρια και ημεριδες δεν μετρουν πλεον? και αν μετρουν που τα βαζω? τα σεμιναρια εκπαιδευσης εκπαιδευτων που παρακολουθησαμε φετος το καλοκαιρι σε ποια κατηγορια θα μπουν?