0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kakar στις Αυγούστου 01, 2010, 03:28:58 pmστο πρωτο, επιμορφωση σδε βαζεις μονο τα σεμιναρια απο σδε. στο δευτερο επιμορφωση ανα θεματικες στην εκπαιδευση ενηλικων, βαζεις ολα τα σεμιναρια που αφορουν στην αρχικη, στη συνεχιζομενη καταρτιση, στα κεε, στον οδυσσεα και οτι γενικα αφορα σε ενηλικες. φυσικα σ' αυτο το τελευταιο δηλωνεις τα σεμιναρια ανα θεματικες δηλαδη 1,2,5 κλπ. και αυτοι μετα την αποστολη του φακελου θα μετρησουν τις ωρες. τελος στο τριτο κουτακι βαζεις τα σεμιναρια της ειδικοτητας σου, ακομα και στη δευτε/θμια
loella, για τις θεματικες δεν υπαρχει κουτακι ετσι ωστε να συμπληρωσεις ωρες. υπαρχει κουτακι για 1,2,5,10 θεματικες ενοτητες
η προυπηρεσία στα σδε προσμετράται που προσμετρτάται;
Πήρα τηλέφωνο και τους επισήμανα αυτή τη λεπτομέρεια με τον αριθμό ενοτήτων που ζητάει το κουτάκι στην επιμόρφωση σε θεματικές ενότητες εκπαίδευσης ενηλίκων και το πρόβλημα στον τρόπο μοριοδότησης από τις ώρες και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Επίσης ρώτησα τι ακριβώς αφορά αυτή η επιμόρφωση, αν παραδείγματος χάρη αφορά την συμμετοχή σε σεμινάριο σε κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων και μου είπαν ότι αφορά συγκεκριμένα την επιμόρφωση για Εκπαίδευση ενηλίκων, να έχεις επιμορφωθεί δηλαδή για να είσαι εκπαιδευτής ενηλίκων και όχι την παρακολούθηση ενός οποιουδήποτε σεμιναρίου σε δομές ενηλίκων.
Παράθεση από: kakar στις Αυγούστου 02, 2010, 10:14:45 amΠήρα τηλέφωνο και τους επισήμανα αυτή τη λεπτομέρεια με τον αριθμό ενοτήτων που ζητάει το κουτάκι στην επιμόρφωση σε θεματικές ενότητες εκπαίδευσης ενηλίκων και το πρόβλημα στον τρόπο μοριοδότησης από τις ώρες και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Επίσης ρώτησα τι ακριβώς αφορά αυτή η επιμόρφωση, αν παραδείγματος χάρη αφορά την συμμετοχή σε σεμινάριο σε κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων και μου είπαν ότι αφορά συγκεκριμένα την επιμόρφωση για Εκπαίδευση ενηλίκων, να έχεις επιμορφωθεί δηλαδή για να είσαι εκπαιδευτής ενηλίκων και όχι την παρακολούθηση ενός οποιουδήποτε σεμιναρίου σε δομές ενηλίκων.Kakar αυτό δεν ισχύει. Σήμερα πήγα στο ΙΔΕΚΕ και ρώτησα την υπεύθυνη εκεί και μου είπε ότι μπορώ στην επιμόρφωση σε θεματικές ενότητες στην εκπαίδευση ενηλίκων να βάλω διάφορα σεμινάρια του ΙΔΕΚΕ όπως πχ του ΗΡΩΝΑ που έχω και μάλιστα μου είπε ότι στην αίτηση να μην δηλώσω θεματικές αλλά πόσες ώρες διήρκησε το σεμινάριο αυτό ώστε να ξέρουν πόσα μόρια μου αναλογούν.